Index Vakbarát Hírportál

Másodjára is apa lett Kit Harington

2023. július 3., hétfő 18:49

A színész képviselője megerősítette a hírt, miszerint a Trónok harca sztárjának megszületett a második gyermeke, egy kislány.

Kit Harington és neje, Rose Leslie még a Trónok harca forgatásán ismerték meg egymást, és már akkor érezhető volt köztük a kémia – a színész John Snow-t alakította, míg Leslie sorozatbéli szerelmét, Ygritte-et. A pár végül 2018. június 23-án házasodott össze. 2021-ben megszületett első gyermekük, egy kisfiú, akinek a nevét azóta sem árulták el. Hogy a korábban stressz- és alkoholproblémákkal küzdő színész miképp birkózik meg az apasággal, arról még februárban mesélt a The Tonight Show-ban.

Sőt, a műsorban jelentette be azt is, hogy második gyermeküket várják nejével, aki a pár képviselőjének közlése szerint a napokban született meg:

Örülnek, hogy egy kislányt üdvözölhetnek a családban

– mondta a Page Sixnek. 

Ahogy arról a színész még a The Tonight Show-ban beszámolt, tartott attól, hogy kétgyermekes apuka lesz, mert már pontosan tudja, hogy mivel jár a gyermekvállalás. Bár kedvesével elég keveset osztanak meg a nyilvánossággal a magánéletükből, a műsorban azt megemlítette, hogy kétéves kisfia nagyon okosnak tűnik, ami számára azért meglepő, mert a szülei mindketten színészek. Viccesen kifejtette aggodalmát, hogy ha valami ügyeset csinál, meg szokták tapsolni, és fél, hogy ezzel a színészet irányába terelik a fiút, aki túl okos ahhoz, hogy színész legyen.

Harington akkor azt mesélte, a fia egyelőre még nem érti pontosan, hogy testvére érkezik, így próbálták felkészíteni, és néha rámutattak Leslie pocakjára, hogy ott van „anyu babája”, amire a kisfiú reakciója az volt, hogy ő is rámutatott a saját pocakjára, és azt mondta, hogy az meg az ő babája.

Rovatok