Index Vakbarát Hírportál

Robert De Niro megtörte a csendet unokája halálát követően

2023. július 3., hétfő 19:40

Vasárnap holtan találták Robert De Niro unokáját, Leandro De Nirót. A híres színész hétfő délután reagált nyilvánosan a tragédiára. Mint mondta, hálásak a részvétnyilvánításokért, de most csöndre és nyugalomra vágynak.

Mint írtuk, Robert De Niro fogadott lánya közösségi oldalán közölte a nyilvánossággal, hogy 19 éves fia, Leandro De Niro meghalt.

Bárcsak veled lennék! Nem tudom, hogyan éljek nélküled, de igyekszem továbblépni és továbbadni azt a szeretetet, amelyet mindvégig éreztettél velem, amíg az édesanyád lehettem

írta Drena De Niro a fiáról.

A TMZ információi szerint a fiúra New York-i lakásában, egy székben holtan ülve talált rá egy barátja még vasárnap délelőtt, aki napok óta nem hallott felőle, így átment hozzá.

A rendőrség hivatalosan nem közölte a halál okát, azonban a DailyMail információi szerint a fiatal holtteste mellett fehér, porszerű anyagot, vagyis kábítószergyanús szert találtak egy tányérban.

Robert De Niro hétfőn megtörte a csendet unokája halálhírével kapcsolatban. Úgy fogalmazott:

Mélyen megrendültem szeretett unokám, Leo halála miatt. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek a részvétnyilvánításért. Kérjük, tartsák tiszteletben a család magánszféráját ebben a nehéz időszakban

– mondta a színész.

Drena De Niro szerint gyermekét sokan szerették és elismerték.

(Borítókép: Robert De Niro. Fotó: Roy Rochlin / Getty Images for Tribeca Festival)

Rovatok