Index Vakbarát Hírportál

Kigyógyult rejtélyes betegségéből Jamie Foxx, már vidáman hajózgatott Chicagóban

2023. július 10., hétfő 13:25

Ismeretlen okokból csaknem egy hónapot töltött kórházban Jamie Foxx. Úgy tűnik, az Oscar-díjas színész már meggyógyult, ugyanis vasárnap többen is kiszúrták, ahogy Chicago folyóján hajózik, és a fedélzetről vidáman integet rajongóinak.

Kórházi kezelése óta most először mutatkozott a nyilvánosság előtt Jamie Foxx. A színészt egy hajó fedélzetén kapták lencsevégre, ahonnan mosolyogva integetett a kamera felé.

A Page Six közölte, Foxx egyelőre nem nyilatkozott egészségi állapotáról.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, amerikai idő szerint 2023. április 11-én, kedd reggel szállították kórházba Jamie Foxx amerikai színész-komikust, miután egészségügyi komplikációk léptek fel nála. Bár a család nem árulta el, pontosan mi történt a színésszel, lánya Corinne Foxx azonban arra kért mindenkit, hogy míg apja felgyógyul, ne keressék őket, a magánéletüket pedig tartsák tiszteletben.

Az Oscar-díjas színészt májusban engedték haza a kórházból, lánya mindössze annyit árult el, apja már jobban van. 

Mike Tyson korábbi ökölvívó a PBD Podcastben arról beszélt, információi szerint Jamie Foxx agyvérzést kapott a kórházban. Tyson hozzátette, nem biztos abban, hogy igazak a hírek, és szerinte furcsa, hogy a család ekkora titokban tartja a színész állapotát.

Rovatok