Index Vakbarát Hírportál

A Percocet-hercegnő állhat Robert De Niro unokájának halála mögött

2023. július 14., péntek 12:26

Sofia Haley Marksot a csütörtök esti órákban tartóztatták le, ugyanis gyanítják, hogy köze volt Robert De Niro unokájának túladagolásához. A gyanút az is erősíti, hogy korábban adott el drogot Leandro De Niro Rodrigueznek.

Letartóztatták a „Percocet-hercegnő” néven ismert állítólagos drogdílert Robert De Niro 19 éves unokájának feltételezett túladagolásos halálával kapcsolatban – tudta meg a The Post.

A 20 éves Sofia állítólag pont azelőtt adott el drogot a fiatal fiúnak, mielőtt holtan találtak rá július másodikán Financial District-i lakásában. 

Csütörtök este 6 óra magasságában vették őrizetbe Sofia Haley Marksot egy fedett akcióban. Az akciót a New York-i rendőrség, a kábítószer-ellenes hivatal és a belbiztonságiak hajtották végre. Miután letartóztatták a nőt, még késő estig házkutatást tartottak nála. 

Az áldozat édesanyja, Drena De Niro úgy fogalmazott:

Aki eladta neki a fentanillal kevert tablettákat, biztosan tudta, hogy kevertek.

Az orvosi szakértő még nem állapította meg hivatalosan a halál okát az ismert színész unokája esetében. 

Leandrót szombaton helyezték örök nyugalomra a Frank E. Campbell temetőkápolnában az Upper East Side-on, ahol Judy Garland, Heath Ledger, John Lennon és más legendák temetését is megtartották.

Rovatok