Index Vakbarát Hírportál

Shakira egy 13 évvel fiatalabb, híres sportolóval randizgat

2023. július 16., vasárnap 15:59

A Miami Heat kosárlabdacsapatának sztárja, Jimmy Butler és Shakira énekesnő randevúznak, de még mindig lassan haladnak a dolgok a US Weekly beszámolója szerint, amely azt állítja, hogy az énekesnőt megnevetteti a sportoló, és egyáltalán nem bánja a korkülönbséget.

A 46 éves Shakira 13 évvel idősebb Butlernél, és már hónapok óta kapcsolatban állnak egymással, különösen azóta, hogy az énekesnőt a 2023-as NBA-rájátszás során a Heat-meccseken vették észre, írja a Marca.

Néhányszor megjelentek, de a dolog nagyon új, és még túl korai megmondani, hogy van-e benne hosszabb távon lehetőség. Jimmy megnevetteti Shakirát, aki boldogan tölti vele az idejét

– mondta egy forrás, majd hozzátette, hogy Shakira, akit a közelmúltbeli válása óta több sztárral is kapcsolatba hoztak, „nem bánja” a 13 éves korkülönbséget.

A 33 éves Butlert nemrég látták Wimbledonban, néhány sorral távolabb Shakirától, aztán máshol folytatták a bulit. Együtt vacsoráztak, de az étterembe néhány perc eltéréssel érkeztek.

Közös vacsora után közös távozás

„A pár otthonosan mozgott, amikor London egyik legnépszerűbb, hírességek által látogatott éttermében rendeltek” – jelentették szemtanúk. A hírek szerint Butler – a biztonsági adatai alapján – elkísérte Shakirát, miután együtt hagyták el a Novikov étterem és bárt. Sem Shakira, sem Butler nem erősítette meg, de nem is cáfolta a kettejükről szóló pletykákat. Egyelőre valószínűleg továbbra is bujkálnak, bár sikertelenül.

Legutóbb Lewis Hamiltonnal boronálták össze az énekesnőt, a Forma–1-es pilóta azonban a hétvégét egy teniszezőnővel és egy mexikói színésznővel tölti egy luxusyachton.

Rovatok