Index Vakbarát Hírportál

Machetével felfegyverkezett tini rabolta ki az énekes-műsorvezetőt

2023. július 20., csütörtök 13:06

Aled Jones rablás áldozata lett, a machetével fenyegetőző gyanúsított a férfi Rolex órájával távozott a bűncselekmény helyszínéről – közölte a rendőrség.

Az 52 éves walesi énekes-tévés személyiség július 7-én a 18 éves fiával, Lucasszal sétált nyugat-londoni otthonuk közelében, amikor egy 16 éves fiatalember odalépett hozzájuk.

A machetével hadonászó tinédzser követelésére Jones átadta az óráját, amely állítólag egy Rolex Daytona volt, ami akár 17 000 fontot (aktuális árfolyamon számítva 7,3 millió forintot) is érhet – írja a The Independent.

A rendőrség közlése szerint a 16 éves fiú ellen rablás miatt emeltek vádat. A fiatal tagadja, hogy ő rabolta ki Jonest a nyílt utcán.

„Egy 16 éves, jogi okokból meg nem nevezhető fiatalember ellen egyrendbeli rablás miatt vádat emelt a bíróság pénteken” – közölte a hatóság.

Sikeres karrierje mellett a walesi tévés személyiség a múltban sokat beszélt az órák iránti szeretetéről.

A The Daily Telegraphnak adott 2016-os interjújában a költekezési szokásairól Jones így nyilatkozott: „Nem járok Bentley-vel vagy ilyesmivel. Beérem egy Lexusszal is, de nagyon büszke vagyok az órámra, amelyből mindössze 200 darabot gyártottak a világon.”

Rovatok