Index Vakbarát Hírportál

Johnny Depp ügynöke vásárolta meg Rihanna villáját

2023. július 23., vasárnap 06:08

Az énekesnő nem járt túl jól az üzlettel, a sztár volt menedzsere annál inkább, hiszen az ingatlan a luxus fellegvára.

Pang az amerikai ingatlanpiac, de ez a hollywoodi felső tízezerre nem fejt ki különösebb hatást. Adnak és vesznek. Rihanna Tudor-stílusú villáját például Tracey Jacobs, Johnny Depp volt ügynöke vásárolta meg potom 10,3 millió dollárért – írja a dirt.com.

Rihanna 10 millió dollárért vásárolta meg az ingatlant, és az üzlet valójában anyagi veszteséget jelent számára, mert a különböző adók és közvetítői díjak miatt több százezer dollárt kell még kicsengetnie. 

Az 1930-as, Tudor-stílusú ház egy félhektáros domboldali telken áll, nemrégiben esett át egy teljes körű felújításon. A kétszintes főépület mellett van egy vendéglakás is, amely a ház mögött, a telek hátsó részén található, a garázs tetejére húzták fel. 

A négyszázhetven négyzetméteres ingatlan a luxus fellegvára: úszómedencék, kandalló, pihentető teraszok, kertek, kosárpálya is található benne. Rihanna a ház eladása ellenére sem marad otthon nélkül, hiszen a szomszédban van egy másik, tizennégy millió dollárt érő kúriája, de van két luxusapartmanja is egy felhőkarcolóban. 

A vevő, Tracey Jacobs 2016-ig volt Depp ügynöke, és olyan sztárokat képviselt, mint Harrison Ford és Gwyneth Paltrow.

Rovatok