Index Vakbarát Hírportál

Gianni Annoni fontos dologról biztosította a feleségét

2023. július 26., szerda 14:20

Gianni Annoni olasz származású műsorvezető-szakács úgy nyilatkozott, hogy életében már a családé a főszerep. A gasztroszakember úgy véli, a család édes teher: gyönyörű, de mindig adódik tennivaló. Arról is beszélt, feleségével nehéz úton haladtak a szülővé válás felé.

Gianni Annoni a Hot! magazinnak úgy nyilatkozott, hogy feleségével, Debreczeni Zitával mai napig csiszolódnak egymáshoz, azonban mindig egymás boldogságát tartják szem előtt.

Hozzátette, óriási felelősséggel tartoznak fiaik felé, hiszen vegyes nemzetiségű családként „addig kell gyúrniuk a kétféle gyurmát, amíg megkapják a megfelelő színárnyalatot” – írta meg a Bors.

A műsorvezető és párja hosszú időn át küzdöttek, hogy szülők lehessenek. Házasságuk előtt már több mesterséges megtermékenyítésen voltak túl, miután belevágtak a lombikprogramba, viszont csak a tizedik lett sikeres.

A házaspár elsőszülött fiában, Gianfranco Mátéban már fokozatosan tudatosították, hogy rövidesen kistestvére érkezik. Édesanyja korábban arról is beszélt, hogy második terhessége nagyobb kihívás volt, mint az első.

Nehéz úton haladtunk végig Zitával, míg szülők lehettünk, de előre biztosítottam őt, hogy akkor is a párom lesz, ha nem sikerül szülővé válnunk. Példaként a hitet adom át az új generációnak, Zita pedig behozta a lazaságot, hogy a fiúk ne legyenek olyan „kockán” nevelve, mint egykor én

– nyilatkozta Annoni. Hozzátette:

ne higgye senki, hogy Zitával csupa madárcsicsergés az életünk – viszont igyekszünk mindent megbeszélni és utána megoldani. Egyszer kaptam tőle egy könyvet a szeretetnyelvről, ami alátámasztotta az elveimet: nem egy nyelvet kell beszélnünk, hanem meg kell értenünk a másik szavait

– mondta.

A szakács úgy érzi, nem hátrány, hogy későn vált szülővé. Mint mondta, ő már stabil egzisztenciával bír, így nem kell folyton dolgoznia, a felszabadult időt pedig családjának szentelheti. 

A műsorvezető azt is elárulta, hogy családjával nemrég Olaszországba utaztak, ahol a gyerekek megismerkedhettek olasz gyökereikkel és a nyelvet is gyakorolhatták.

Rovatok