Index Vakbarát Hírportál

Fia drámai baleseteiről vallott Sheryl Lee Ralph

2023. július 26., szerda 06:34

Sheryl Lee Ralph Emmy-díjas színésznő egy interjúban szörnyű történetről mesélt. Mint kiderült, fiának főiskolás korában előbb autóbalesete volt, ami miatt visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett, majd később kirabolták, és háromszor rálőttek.

Sheryl Lee Ralph a szülőként átélt legijesztőbb pillanatairól vallott nemrégiben egy interjúban – írja a People Magazin.

Az AARP magazin augusztus–szeptemberi számában a 66 éves színésznő felidézte azt a pillanatot, amikor 2013-ban megtudta, hogy fia, Etienne nem is egy, hanem két szörnyű balesetben is érintett volt, amelyek örökre megváltoztatták az életét.

Amikor Etienne főiskolás volt, autóbalesetet és agyrázkódást szenvedett, ami megváltoztatta az agyműködését. Aztán kirabolták, és háromszor rálőttek. A kórházban ébredt fel két golyóval a lábában és egy sebbel a homlokán, amit egy golyó okozott

– magyarázta a nő.

Amikor Ralph meghallotta, hogy a fiát lelőtték, elejtette a telefonját, és a földre rogyott. „A többit meg sem hallgattam. De nem ölték meg, hála istennek” – mondta az Emmy-díjas színésznő.

Most saját produkciós cégét és a WalkGoodLA elnevezésű nonprofit szervezetet vezeti, amelynek középpontjában a gyógyulás, a mentális egészség és az általános jólét áll

– tette hozzá.

Rovatok