Index Vakbarát Hírportál

Ákos kiakadt a TikTokra

2023. július 27., csütörtök 06:17

Kovács Ákos egy interjúban arról beszélt, hogy miért nem regisztrált még a TikTokra, valamint azt is elárulta, hogy mi volt élete legjobb és legrosszabb pillanata.

„A mi legfontosabb dolgunk, hogy dalokat, videókat, koncerteket produkáljunk, én nem manöken vagyok, vagy influenszer, hogy valós tartalom nélkül szerepeljek bárhol” – fogalmazott Kovács Ákos a Ripostnak adott interjújában arra a kérdésre, hogy miért nincs még fent a TikTokon.

Az énekes elmondása szerint a gyerekei tiktokoznak, és eszméletlennek tartja, mennyi időt töltenek ezen a platformon.

Bevallom, nekem nem sikerült megszeretni ezt a műfajt eddig, de már többször szó volt róla, hogy belekezdünk, csak nem vitt rá a lélek

– tette hozzá a lapnak nyilatkozva Ákos.

Az interjúban elmondta, azt szeretné, hogy a jövő generációja olyan emberként emlékezzen rá, aki tisztességes munkát igyekezett kiadni a kezéből. A zenész arra is kitért, hogy melyek voltak élete legrosszabb és legjobb pillanatai. Mint mondta, a legmagasabb pont az volt, amikor a gyerekei megszülettek.

A legmagasabb minden bizonnyal a gyerekeim születése volt, négy szikrázó csúcspont. Minden barátomnak őszintén ajánlom, hogy ha teheti, legyen jelen a szülőszobában, ennél felemelőbb, meghatározóbb élménye nemigen lesz az életben

– mondta.

Majd úgy folytatta, hogy a mélypont fiatalabb korában érte el, amikor „először kezdett teli szájjal hazudozni róla a sajtó egy jól körülhatárolható szegmense. Az ordas hitelrontás nagyon bántotta gyerekként” – fogalmazott.

Hozzátette, hogy azóta már megtanulta, hogy a közönség lényegi részére ezek soha nincsenek hatással.

Rovatok