Index Vakbarát Hírportál

Rákot diagnosztizáltak a tévéből ismert sztárszakácsnál

2023. július 28., péntek 11:15

A népszerű televíziós műsorvezető és sztárséf, James Martin elárulta, hogy évekkel ezelőtt arcdaganatot diagnosztizáltak nála az orvosok, ezért 2018-ban műtéten esett át. Hozzátette, hogy a betegség „többször is visszatért”.

James Martin azután beszélt erről, hogy a volt munkatársai megfélemlítéssel vádolták őt. Órákkal korábban a sztárséf bocsánatot kért „az okozott sérelmekért és kellemetlenségekért”.

A panasszal élők azt állították, hogy James Martin megalázta a stáb tagjait, és oly módon nyúlt hozzá a beosztáshoz, hogy megkeserítse az alkalmazottak életét. Ehhez képest ő volt az, aki elkésett.

„2017 vége életem egyik legnehezebb időszaka volt. Akkortájt halt meg az utolsó élő nagyszülőm, de a munkahelyi elfoglaltságaim miatt nem tudtam részt venni a temetésén, ami nagyon bántott. Nem sokkal később betört hozzám egy csapat maszkos férfi, akik akkor hatoltak be a házamba, amikor a párom, Louise egyedül volt otthon, én pedig dolgoztam. Nagyon megrázott, hogy ezt egyedül kellett átélnie. Aztán arcdaganatot diagnosztizáltak nálam, két nappal karácsony előtt műtöttek meg engem. A betegség többször is visszatért, és rendszeresen kezelésekre kell járnom. A sok stressz miatt érzelmileg labilissá váltam. Csak azt tudom mondani, hogy ember vagyok, elismerem, hogy túlreagáltam bizonyos helyzeteket, ezért bocsánatot kérek a stábtól” – nyilatkozta James Martin.

A férfit a Deadline értesülése szerint egy 2018-as incidenst követően panaszolták be, amikor a séf állítólag dühös lett a személyzet egyik tagjára, miután a lefolyója eldugult a James Martin's Saturday Morning forgatása közben az otthonában.

Rovatok