Index Vakbarát Hírportál

Elszállt Cardi B agya, feljelentés lett a vége

2023. augusztus 1., kedd 08:07

A világhírű rapper, Cardi B, teljesen elvesztette türelmét szombati koncertjén. Egy rajongó vizet locsolt felé, mire ő válaszul felé hajította mikrofonját. A fiatal nő az esetet követően feljelentést tett a rendőrségen testi sértés miatt.

Megütött egy mikrofon egy fiatal nőt, amelyet a rapper Cardi B egy Las Vegas-i koncerten a tömegbe hajított. A nő ezt követően feljelentést tett a rendőrségen testi sértés miatt – közölték a helyi hatóságok.

Az énekesnő éppen a Bodak Yellow című számot adta elő a Drai's Beachclubban szombaton a tomboló tömeg előtt, amikor egy rajongó egy nagy méretű italt dobott a színpadra – derül ki a közösségi médiában keringő videókból.

Cardi B egy pillanatra sokkosnak tűnt, majd a rajongó felé dobta a mikrofonját. Úgy tűnt, 

a mikrofon eltalálta a rajongót és egy másik nőt, majd a levegőbe pattant.

A Las Vegas-i városi rendőrség szerint egy nő, akit nem neveztek meg, egy nappal a koncert után tett feljelentést a rendőrségen testi sértés miatt.

A rendőrség közleményében az áll, a nő állítása szerint „egy, a színpadról ledobott tárgy ütötte meg” a szombati koncert alatt.

Az esetet rendőrségi jelentésben dokumentálták, de letartóztatásra vagy idézésre nem került sor. További információkat nem közöltek.

Az NBC News megkereste Cardi B képviselőit kommentárért, de nem kívántak nyilatkozni. Az incidenssel kapcsolatos megkereséseket a Las Vegas-i városi rendőrséghez irányították.

A szakértők szerint a rajongók a figyelemfelkeltés érdekében dobálják a tárgyakat.

Rovatok