Index Vakbarát Hírportál

Harry Styles több millió dollárt fordított jótékonykodásra a világturnéja bevételeiből

2023. augusztus 1., kedd 09:37

Harry Styles Love on Tour névre hallgató turnéja a múlt héten ért véget 100 ezer ember előtt az olaszországi RCF Arénában, és ezzel a 173 állomásos, közel három éven át tartó turné zárult le. Az énekes ezzel magáénak tudhatja minden idők negyedik legnagyobb bevételt hozó turnéját, amelyből nem kevés összeget jótékonyságra fordított.

A One Direction korábbi énekese 2021. szeptember 4-én indult el a Love on Tour nevet viselő turnésorozatával, amelyben több mint 5 millió rajongó előtt lépett fel Észak- és Dél-Amerikában, az Egyesült Királyságban, Európában és Ausztráliában.

A turnésorozat alatt hússzor adott koncertet a híres New York-i Madison Square Gardenben, 18 fellépése volt a Los Angeles Forumban, hat a londoni Wembley Stadionban és két Harryween koncertet adott. Ezzel a Love on Tour lett minden idők negyedik legnagyobb bevételt hozó turnésorozata.

A Variety cikke szerint Harry Styles a turné bevételéből mintegy 6,5 millió dollárt (több mint 2 milliárd forintot) adományozott különböző jótékonysági szervezeteknek.

A turnéval egy időben jelent meg a brit énekes harmadik szólóalbuma, amely a Harry's House címet kapta, és idén két Grammy-díjat is elnyert az év albuma és a legjobb popénekes album kategóriájában.

Rovatok