Index Vakbarát Hírportál

Radics Gigi szakított a párjával

2023. augusztus 3., csütörtök 10:12

Újabb szerelmi bánat a láthatáron: négy év együttlét után döntött úgy Radics Gigi és párja, Mikus Áron, hogy szakítanak.

A Megasztárból ismert énekesnő a közösségi médiában robbantotta a bombát: szétválnak útjaik párjával – és egyben kislánya édesapjával.

Mindig harcoltam azért, hogy a magánéletem magánélet tudjon maradni, és ez most sincs és a jövőben sem lesz másképp. Viszont történtek az életemben változások, amelyeket szeretnék megosztani veletek, a követőimmel. Úgy érzem, tőlem kell megtudjátok a teljes igazságot, még mielőtt valamelyik bulvárlap megírja félinformációkból vagy a szakmában elhangzott pletykákból kreálva a saját verziót. Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban, hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet

 – fogalmazott az Instagramon megosztott posztjában.

A gyerek a legfontosabb

Kiemelte, az ilyen nehéz döntésekről az ember nem szívesen mesél. Mivel kislányuk boldogsága és nevelése a legfontosabb mindkettejük számára, közösen gondoskodnak majd a gyerekről.

„Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet. Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának, és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy tíz vagy húsz év múlva is így fogom gondolni. Szeretném kérni a sajtó munkatársait, hogy ne keressenek minket ezzel a témával kapcsolatban, mert semmilyen más információval nem tudunk és nem is szeretnénk szolgálni, csak amit itt leírtam” – tette hozzá.

A poszt láttán az énekesnő kommentszekcióját elöntötték a csodálkozó és együttérző megjegyzések. Egyesek szerint nem is látszott, hogy válságban lenne a pár kapcsolata, míg többen sajnálkoztak vagy szívecskés emojikat küldtek Radics Giginek. A 26 éves énekesnő és a két évvel idősebb szobrászfiú 2019 óta alkotott egy párt.

Rovatok