Index Vakbarát Hírportál

Mark Zuckerberg elárulta, mennyi kalóriát eszik naponta

2023. augusztus 4., péntek 09:02

Mark Zuckerberg, a Meta vezérigazgatója elárulta, napi 4000 kalóriát eszik, hogy ellensúlyozza a sok aktivitást, amelyet az új fitneszprogramja részeként végez.

Mark Zuckerberg heti három-négy ju jitsu és MMA-edzésen vesz részt további három edzésen felül. Elárulta, így napi 4000 kalóriára van szüksége, hogy ellensúlyozza ezt a sok aktivitást – írja a New York Post.

Zuckerberg a Threadsen azt is megosztotta, melyek a kedvenc ételei a McDonald’s gyorsétteremből.

Húsz nuggets, McRoyal, nagy sült krumpli, Oreo McFlurry, almás pite és talán néhány sajtburger mellé későbbre

– fogalmazott a Facebook alapítója.

A 39 éves Zuckerberg olyan posztra válaszolt, amelyben azt kérdezték, mit rendelnek az emberek elvitelre. A techguru nemrég azt nyilatkozta, hogy heti három-négy ju jitsu és MMA edzésen vesz részt, erőnléti és egyéb edzéseken felül.

A New York Post azzal viccelődött, ez biztosítja Zuckerbergnek, hogy a lehető legjobb formáját hozza, ha a vetélytársával, Elon Muskkal esetleg összecsapna.

Júniusban Elon Musk azt tweetelte, hogy készen állna egy ketrecharcra Zuckerberggel, aki erre válaszul azt írta: „Küldd el a helyszínt!” Bár valószínű, hogy a mérkőzésre nem kerül sor, Musk és Zuckerberg a digitális fronton továbbra is csatát vív egymással.

Rovatok