Index Vakbarát Hírportál

Sosem látott képsorokat osztott meg titkos esküvőjéről Rita Ora

2023. augusztus 5., szombat 16:03

Új videóklipjében mutatott meg először részleteket titokban tartott esküvőjéről Rita Ora, aki még tavaly ment hozzá Taika Waititi filmrendezőhöz. A pár a nagy napjáról eddig képeket sem osztott meg, a brit énekesnő legújabb videóklipjében azonban több videó is látható az esküvőről – ami miatt a klip hamarosan komoly nézettséget hozhat az idén a Szegedi Ifjúsági Napokon is színpadra lépő előadónak.

Sokáig magát a tényt is titokban tartotta Rita Ora és filmrendező párja, Taika Waititi, hogy tavaly augusztusban összeházasodtak, képek és egyéb kulisszatitkok pedig ehhez mérten még annyira sem kerültek a nyilvánosság látószögébe a jeles napról. 

Egészen idáig, ugyanis a brit énekesnő legújabb, You & I, azaz Te és én című dalának videóklipjében több képsor is látható a pár esküvőjéről. 

A rendhagyó esküvői videó a 32 éves Rita Ora nagy napját dokumentálja, a képsorokon pedig, ahogyan ez ilyenkor lenni szokott, egészen a készülődéstől és öltözködéstől kezdve láthatják az esküvő momentumait a rajongók – szúrta ki a Daily Mail

A felvételen többek között az a pillanat is szerepel, amikor a 47 éves Waititi először látta meg leendő feleségét, amint az bevonult, mielőtt kimondták volna a remélhetőleg tényleg boldogító, életre szóló igent.

A képek tanúsága szerint erre igencsak komoly esély van, ugyanis mindketten sugároztak a boldogságtól, amikor végre egymás ujjára húzhatták a karikagyűrűt, majd immáron férjként és feleségként megosztották egymással az első hitvesi csókot.

Két hét alatt szervezték meg, mindössze nyolc főt hívtak meg

Az immáron első házassági évfordulóját ünneplő pár a videóklip kiadása mellett először szólalt meg az esküvő előkészületeiről és részleteiről is. Ekkor derült ki az is, hogy már

a lánykérés sem a hagyományos módon zajlott, ugyanis maga Rita Ora volt az, aki megkérte párja kezét. 

A pár a boldogító igent egy rögtönzött szertartáson mondta ki, amelyet mindössze két hét alatt szerveztek meg azt követően, hogy az énekesnő feltette a nagy kérdést a Palm Springs-i utazása során.

A szertartáson mindössze nyolc ember volt ott – csak közeli barátok és családtagok, valamint szülők a Zoomon keresztül

– ecsetelte Waititi az esküvő részleteit.

A Vogue az új klip megjelenésével egy időben, az évfordulón megosztott egy galériát is a nagy nap képeiből, a lapnak pedig Rita Ora elárulta, hogy Tom Ford brit tervező három különböző ruháját is viselte az esküvőn. 

Őt már az egyik igazán közeli barátomnak mondhatom, akit tisztelek és imádok. A ruhájában férjhez menni egy valóra vált álom volt. Mivel az esküvő nem volt tervezett, ezért a ruha sem volt méretre szabva, emiatt izgultam, hogy jó lesz-e rám az üzletből elhozott darab, de szerencsére minden tökéletesen passzolt. Az egész esküvő tökéletes volt. Pontosan olyan, ahogy mindig is szerettem volna

– mesélte az énekesnő. 

Rovatok