Index Vakbarát Hírportál

Élőben közvetítik Mark Zuckerberg és Elon Musk bunyóját

2023. augusztus 6., vasárnap 17:31

Elon Musk az X-en (korábban Twitter) jelentette be, hogy élőben lehet majd követni a Mark Zuckerberggel való harcát a platformon. A befolyt bevételt a veteránoknak ajánlják fel.

Az X (korábbi nevén Twitter) 52 éves tulajdonosa az év elején hozta nyilvánosságra, hogy ő és a 39 éves Mark Zuckerberg, aki a Facebookot is magában foglaló Meta-platformcsoportot vezeti, jótékonysági ketrecharcban vesznek részt.

A vasárnap reggeli bejegyzésében Musk elárulta, hogy az X-en élőben közvetítik a meccset, a bevételt pedig egy veteránok számára létrehozott jótékonysági szervezetnek ajánlják fel.

Azt is elmondta, hogy egész nap súlyokat emelget, készül a harcra, hozzátéve: „Nincs időm edzeni, így csak a munkába viszem őket.”

Az X-en korábban egy videóban mutatta be Musk, hogy súlyokat emelget, miközben a San Franciscó-i irodájában tartózkodik. Mindkét férfi cikizte egymást a harccal kapcsolatban, amelyet egyelőre hivatalosan nem jelentettek be.

Júniusban Elon Musk azt tweetelte, hogy készen állna egy ketrecharcra a Meta alapítójával, Mark Zuckerberggel, aki erre válaszul azt írta: „Küldd el a helyszínt!”

Akkor senki sem vette komolyan, hogy a mérkőzésre sor kerül, de azóta Musk és Zuckerberg a digitális fronton továbbra is csatát vív egymással.

Nemrég pedig arról írtunk, hogy komoly edzésbe kezdett a Facebook-vezér, Mark Zuckerberg, aki heti három-négy dzsúdzsucu- és MMA-edzésen vesz részt további három edzésen felül. Elárulta, így napi 4000 kalóriára van szüksége, hogy ellensúlyozza ezt a sok aktivitást.

Mint írtuk, Elon Musk már korábban bejelentette, hogy nevet cserél a Twitter, azóta pedig már hivatalosan is megváltozott a platform arculata. Ennek szemléltetésére egy óriási X-et vetítettek ki a Twitter San Franciscó-i székházára.

Majd július végén megtörtént a logó és a név cseréje, így a Twitter elbúcsúzott a kék madártól, és egy fekete X lett az új logó, valamint a név is X-re változott.

Rovatok