Index Vakbarát Hírportál

Megvan, mikor érkezik Budapestre Angelina Jolie

2023. augusztus 9., szerda 18:10

Angelina Jolie októberben érkezik Budapestre a Maria című film forgatása miatt. Az Oscar-díjas színésznő három hónapot tölt a magyar fővárosban.

A Golden Globe- és Oscar-díjas színésznő októberben visszatér Magyarországra. Angelina Jolie a  világhírű operadívát, Maria Callast alakítja Pablo Larraín chilei rendező Maria című filmjében – számolt be a Budapest Reporter.

Az alkotás az opera-énekesnő utolsó, Párizsban töltött magányos éveit dolgozza fel. A film egy részét várhatóan októbertől decemberig forgatják Budapesten, így Angelina Jolie több hónapot is a magyar fővárosban tölthet.

A színésznő már nagyon várja a forgatásokat, és az alkotásról is lelkesen nyilatkozott.

Mindent megteszek, hogy megfeleljek a kihívásoknak. Pablo Larraín olyan rendező, akit régóta csodálok. Álom, hogy vele és Steven Knight forgatókönyvíró hozzájárulásával mesélhetem el Maria történetét

– mesélte Angelina Jolie.

Mint írták, Pablo Larraín még sosem forgatott Budapesten. A chilei rendezőt régóta lenyűgözte a tragikus sorsú Maria Callas, így ez már a harmadik olyan alkotása lesz, amely a XX. század híres nőalakjairól szól. 

A Jacqueline Kennedyről szóló Jackie című filmet és a Diana hercegnő életét feldolgozó Spencert szintén Pablo Larraín rendezte.

Rovatok