Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gabi a szakítás napján táncosával jelent meg egy fideszes politikus rendezvényén

2023. augusztus 11., péntek 09:38

Miután Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették válásukat, azonnal elindultak a találgatások, hogy miért ért véget az eddig boldognak tűnő pár kapcsolata. A pletykák szerint Tóth Gabi félreléphetett az őt kísérő Fricska táncegyüttes egyik tagjával, amit most egy róluk készült közös fotó is igazol.

Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg a hírt, hogy hat év után elválnak egymástól az énekesnővel. A nyilatkozatban található „fricska” szó alapján sokan arra következtettek, hogy a váláshoz köze lehet a Tóth Gabit kísérő, Fricska nevű táncegyüttesnek is, amely kizárólag férfiakból áll. Egy párhoz közeli, a nevük elhallgatását kérő források megerősítették, „régóta izzik a levegő” a Fricska egyik táncosa és Tóth Gabi között.

NEMRÉG LENCSEVÉGRE KAPTÁK, AHOGY TÓTH GABI ÉS SZÓBAN FORGÓ TÁNCOSA, PAPP MÁTÉ BENCE EGYÜTT VESZNEK RÉSZT A JÁSZBERÉNYI KÁRPÁT-HAZA KONFERENCIA MEGNYITÓ ÜNNEPSÉGÉN.

Az erről készült fotót Pócs János, a Jászság kormánypárti országgyűlési képviselője osztotta meg, aki több képet is közzétett, amelyeken a konferencia vendégei láthatóak, amint látogatást tesznek a Pócs Dinnyészeten, a Gazda Farmon. Az árulkodó képen Tóth Gabi egy quadon ülve mosolyog, egyik oldalán Pócs János, másikon pedig táncosa látható.

Blikk szerint ez is a viszonyt igazolja. A szoljon.hu arról ír, hogy

Papp Máté Bence és a kisFricskák a rendezvény fellépői voltak.

A történet újabb „fricskája”, hogy a rendezvény megnyitója, vagyis a fotók keletkezési ideje szerdán volt, ugyanazon a napon, amikor Krausz Gábor és Tóth Gabi bejelentették, hogy elválnak. 

Rovatok