Index Vakbarát Hírportál

Britney Spears megszólalt a válásáról: Már nem bírtam ezt a sok fájdalmat

2023. augusztus 19., szombat 07:56

Tizennégy hónap házasság után válik Britney Spears és Sam Asghari. Hat éve alkottak egy párt, és látszólag nagyon boldogok voltak, így rajongóikat egyenesen sokkolta különválásuk híre. A 41 éves popsztár Instagram-oldalán árulta el rajongóinak, miért döntöttek így.

Ahogy korábban írtuk, Britney Spears és színész kedvese Sam Asghari már nem alkotnak egy párt többé. Rajongóikat nagyon meglepte a látszólag tökéletes sztárpár szomorú híre.

Az énekesnő most egy Instagram-posztban elárulta a válás okát.

Már nem bírtam ezt a sok fájdalmat

– közölte az énekesnő a People Magazine szerint. 

„Tudom, hogy az Instagramon keresztül tökéletesnek tűnik az életem, de ez közel sincs így. Valamiért mindig úgy éreztem, hogy nem szabad gyengének mutatnom magam. Viszont ez most más, hiszen az ember feltétel nélküli szeretetet érdemel, nem pedig feltételekhez kötöttet” – tette hozzá posztjában az énekesnő.

A People magazin forrásai szerint a nehéz időszak ellenére Spears igyekszik tevékeny maradni, és a fontos dolgokkal foglalkozni az életében.

Jelenleg életrajzi könyvén dolgozik, melyet idén október végén tervez kiadni, The Woman in Me címmel.

Azt is elhintették, hogy egy új dal is készülőben van, amit szintén a közeljövőben tervez közönségének adni Britney Spears.

A pár először 2016-ban találkozott Spears egyik videoklipjének forgatásán. 2021-ben jegyezték el egymást, és 2022 júniusában házasodtak össze. 

Rovatok