Index Vakbarát Hírportál

Nyomtalanul eltűnt Katy Perry szerzőtársa, egyre nagyobb az aggodalom a modell miatt

2023. augusztus 20., vasárnap 11:03

Camela Leierth-Segurát – aki olyan dalszövegek megírásánál működött közre társszerzőként, mint Katy Perry Walking On Airje – már hetek óta keresi a rendőrség, ám továbbra sem akadtak a nyomára.

Június 29-én látták legutóbb a svéd származású dalszövegírót, Camela Leierth-Segurát, akinek autóját a biztonsági kamerák rögzítették azon az éjszakán, amikor utoljára látták őt. Az eltűnését ugyan csak egy hónappal később jelentették be a szerettei, miután nem tudták felvenni vele a kapcsolatot. Úgy tudni, kilakoltatták őt a lakásából, illetve nyoma veszett 19 éves macskájának, Morrisnak is. A barátai ugyanakkor attól tartanak, elrabolhatták a 48 éves nőt, emiatt nem találták még meg őt a rendőrök – írja a Sky News.

Ahogy egyik barátja, Cecilia Foss modell kifejtette az Independentnek, nem volt rá jellemző, hogy ne tartotta volna a kapcsolatot a szeretteivel, és hiába szeretné azt hinni, semmi rossz nem történt vele, legbelül nem ezt érzi. Foss mellett megszólaltak Leierth-Segura szomszédai is, akik közölték, hetek óta nem látták őt, ám feltűnt nekik, hogy az erkélyén lévő növények teljesen kiszáradtak.

Camela Leierth-Segura mihamarabbi megtalálása érdekében egy GoFundMe oldalt indítottak, ahol azt írják, nagyon aggódnak a biztonsága miatt, és erőfeszítéseik ellenére a rendőrségnek még nem sikerült megtalálnia őt. Mint megfogalmazták, a legapróbb információmorzsák is sokat segíthetnek az ügyben. 

Egyelőre 29 445 koronát, azaz körülbelül 945 ezer forintot sikerült összegyűjteniük, amit a család az előkerítésével kapcsolatban adódó költségek fedezésére, köztük a magándetektívekre fordít, valamint jutalmat szánnak annak is, aki esetleg rátalál. Leierth-Segura eddigi pályafutásának egyik legnagyobb elismerése, hogy társszerzőként megírhatta Katy Perry Walking On Air című szerzeményének dalszövegét, illetve Camela Leierth néven maga is dalokat tett közzé a Spotify-on és a YouTube-on, valamint modellként is dolgozott.

Rovatok