Index Vakbarát Hírportál

Andrew Tate interjút adott, és ezt Dancsó Péter sem hagyhatta szó nélkül

2023. augusztus 22., kedd 16:22

90 napot töltött börtönben az amerikai megmondó ember, majd leült beszélni Tucker Carlsonnal, hogy elmondja a férfiak nagy része a Mátrixban él.

Az év elején letartóztatták Andrew Tate-et és testvérét, miután egy pizzás doboz alapján be tudta azonosítani a tartózkodási helyüket a román rendőrség. Mint ismert, az ominózus pizzaevős videóban épp Greta Thunbergnek szólt vissza Tate.

Emberkereskedelem, nemi erőszak és szervezett bűnözés miatt keresték őket a hatóságok, és 90 napig börtönben tartották a testvéreket a gyanú miatt. Augusztus eleje óta viszont szabadon mozoghatnak Romániában, bár néhány feltételt így is be kell tartaniuk.

Pontosan ezért érkezett az otthonához Tucker Carlson, aki egy két és fél órás interjút készített az influenszerrel. Volt benne szó a börtönről, az őt ért vádakról, majd Tate hosszasan kifejtette, hogy a férfiak 99 százaléka abban a Mátrixban él, ami miatt hitelt kell felvenniük, megházasodni, elválni, majd megöregedni – és szomorúan meghalni. 

A videóban az LMTBQ mozgalom is szóba kerül, ami szerinte a férfiakat direkt gyengíti. A mondandóját már Dancsó Péter se hagyhatta szó nélkül:

Andrew Tate a társadalom reakciója a manapság a világban annyira elterjedt woke-, genderőrületre, ami a gyenge férfiakra épül.

Rovatok