Index Vakbarát Hírportál

Gundel Takács Gábor visszatér az ATV-hez

2023. augusztus 22., kedd 10:51

Emlékezetes őszre készül az ATV. Visszatér a képernyőre Gundel Takács Gábor, valamint a csatorna díjnyertes vetélkedője, új formátumok mutatkoznak be, több emblematikus műsor pedig megújul.

A nyári szünet végén, augusztus 28-án visszatér az Öt. A vitaműsor minden hétfőn 21.55-től új adásokkal jelentkezik. A véleményvezérek élő politikai show-ját ezentúl Vogyerák Anikó vezeti, a műsorhoz csatlakozik Schiffer András is.

A televízió kiemelkedő nézettséggel futó vitaműsora, a Csatt Egri Viktorral augusztus 29-től keddenként 21.55-től lesz látható a megszokott heves szócsatákkal.

SZEPTEMBER 11-TŐL MINDEN HÉTFŐN 20.30-TÓL, RÖGTÖN AZ EGYENES BESZÉD UTÁN VISSZATÉR AZ ATV DÍJNYERTES VETÉLKEDŐJE, A GÉNIUSZ GUNDEL TAKÁCS GÁBORRAL.

A műsor eddigi legeredményesebb tizenhat játékosa egy kvízbajnokságban méri össze tudását. Ez lesz a Géniuszok Géniusza, a kieséses széria végén pedig megtudjuk, ki Magyarország legfelkészültebb kvízbajnoka.

Szeptember 13-án mutatkozik be az ATV új műsora, az „Élőben jófej”. Az Önkényes Mérvadó című Spirit FM rádióműsorból már jól ismert Horváth Oszkár hangosan gondolkodó műsorában szerda esténként nagy érdeklődésre számot tartó témák állnak a középpontban, ezen keresztül ismerhetjük meg Oszkár vendégeit. Közéleti személyek, celebek és véleményvezérek osztják meg gondolataikat az élet legfontosabb ügyeiről.

Októbertől minden hétköznap este 20.45-től jelentkezik az Aktuál című műsor, amely A nap híre utódja, új arculattal és díszlettel, de továbbra is a legfontosabb napi híreket vesézi ki szakértőkkel Krug Emília és Bodacz Balázs.

A Húzós podcast szeptember 23-án, szombatonként 22.30-kor folytatódik az ATV-n. A csatorna által újra életre keltett Halhatatlanok Társulatának legújabb Örökös Tagjaival beszélget Rónai Egon. A portréműsorba minden díjazotthoz meglepetésvendég is érkezik.

Az ősz második felében új adásokkal jelentkezik a bulvárhíreket nyíltan kibeszélő őszinte show-műsor, a #Bochkor. Bochkor Gábort és vendégeit továbbra is a vasárnapi Heti Napló Sváby Andrással című műsor után láthatják a nézők.

Rovatok