Index Vakbarát Hírportál

Lehet, hogy sosem tér vissza Magyarországra a Dancing with the Stars győztes táncosa

2023. augusztus 25., péntek 06:04

A Dancing with the Stars műsorból ismert Andrei Mangra jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik, ahová hónapokkal ezelőtt utazott, hogy egy ottani tánccsapat tagjaként tevékenykedjen. Most az is kiderült, hogy visszatérhet-e Magyarországra, és hogy miként tekint a jövőre.

Andrei Mangra januárban számolt be arról, hogy olyan lehetőség adódott az életében, amelyet nem tudott visszautasítani. Mint kiderült, a Burn the Floor nevű táncshow csapatához fog csatlakozni Amerikában, hogy aztán egy világ körüli fellépéssorozaton bizonyíthasson.

A táncos most tiszta vizet öntött a pohárba. A Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy két hónapot töltött Miamiban egy táncstúdióban.

Ez egyfajta nyári munkaként szolgált, illetve hogy megnézzem, tetszene-e hosszabb távon. Az biztos, hogy nem jövök vissza egyhamar Magyarországra, maximum látogatóba. Felkészülök valamire, amiről még nem tudom, mikor kezdődik, de valamikor szeptember-október környékén. Ez is Amerikához fűződik, de ezúttal tánc és nem tanítás. Egyelőre búcsút mondok Magyarországnak, nagyon szép volt az a három év, amit munka miatt itt töltöttem, de most más vizekre evezek

– mondta Andrei Mangra a lapnak.

A profi táncos határozottan kijelentette: mivel még csak 32 éves, mindenképpen táncolni akar, amíg csak bírja a teste. Hogy hol, az tulajdonképpen mindegy; oda megy, ahol jó lehetőséget kap – ez persze akár Magyarország is lehet. Hogy a népszerű táncműsorban viszontláthatjuk-e, mindenesetre erősen kétséges marad.

Andrei Mangra a 2021-es  Dancing with the Stars t Tóth Andival közösen nyerte meg, de a műsor több évadában is állandó szereplő volt.

Rovatok