Index Vakbarát Hírportál

Béres Anett elárulta, miért vett részt az életveszélyes teaszeánszon

2023. augusztus 27., vasárnap 18:21

Béres Anett tavaly nyáron életveszélyes állapotba került, miután egy spirituális teaszeánszon vett részt. A ValóVilág volt szereplője elmondta, elsősorban azért ment el a szeánszra, mert saját gyermekre vágyott. Hozzátette, a megoldás nem a tea lett volna, hanem a szakítás akkori párjával.

Júliusban éppen egy éve vett részt ayahuascatea-szeánszon a siklósi erdőben a ValóVilág című realityműsorból ismert Béres Anett. A főzet olyan látomásokat okozott nála, hogy azt érezte, menekülnie kell, így az erdőbe szaladt, ahol baleset érte. 

Miközben a fák között bolyongott, egy magaslesre is felment, ahonnan leesett, és eltörte az egyik gerinccsigolyáját, illetve a sarokcsontját. VV Anett az esettel kapcsolatban korábban azt nyilatkozta, magát a sátánt látta, és az erdőben fekve azt gondolta, eljött a vég. A történtek után műtétek sora következett, és jelenleg is tart a rehabilitáció.

Bors egy évvel az eset után arról kérdezte Béres Anettet, miért döntött úgy, hogy részt vesz a spirituális teaszeánszon.

Nagyon rossz életszakaszban voltam, amikor arra gondoltam, hogy az ayahuasca-szertartáson, majd megvilágosodok. Legalábbis így éreztem, és gondoltam, pedig ez nagyon nem volt igaz. Ma már tudom, hogy minden gondomra ismertem a gyógyírt vagy megoldást, csak túl gyenge és gyáva voltam hangosan kimondani és beismerni legalább magamnak. Sőt, ha őszinte akarok lenni, az az igazság, hogy évek óta tisztában voltam vele, hogy rossz úton járok

– ismerte el Béres Anett, aki arról beszélt, akkoriban nem mert kilépni mérgező párkapcsolatából, holott minden vágya volt, hogy családot alapítson.

Az elsődleges ok, amiért elmentem arra a szertartásra, az volt, hogy mindennél jobban szerettem volna saját családot alapítani és gyermeket szülni

– mondta Béres Anett. Hozzátette, ezek a vágyak átléphetetlennek tűnő akadályba ütköztek, ugyanis beleragadt egy olyan párkapcsolatba, amelynek nem volt jövője.

„Az akkori párom, akivel hét éven át voltunk együtt, egyáltalán nem szeretett volna tőlem gyereket, és hát bár kétszer is eljegyzett, sosem adta jelét annak sem, hogy valaha szeretné, hogy a felesége legyek. Persze nagyon sokáig hitegetett és manipulált, de egy ponton túl már tudtam, hogy csak az időm megy mellette, és sosem lesz teljes az életem, ha vele maradok. Igazából azt reméltem, hogy a szertartáson meglátom a kiutat ebből az életből, és végül ha nem is úgy, ahogyan azt gondoltam, de megkaptam a választ. Hatalmas pofon volt ez önmagamtól önmagamnak, de felébresztett” – mondta VV Anett.

A realitysztár elmondta, balesete után bőven volt ideje gondolkodni, így rájött, saját maga okozza a boldogtalanságát.

Ráébredtem, hogy alapvetően csodálatos is lehetne az életem, hiszen fantasztikus családom van, igaz barátok vesznek körül, és igazán kiteljesedhettem a munkámban is, amit imádok, és amiben sikeres is vagyok

– mondta. Hozzátette, arra jött rá, hogy igenis erős, ezért feltette magának a kérdést, hogy miért nem mer kilépni egy kapcsolatból, ami nem teszi boldoggá. Ezek után pedig meglépte azt, „amiről rég tudta, hogy időszerű”, vagyis szakított akkori párjával.

Nem adta fel, hogy anya legyen

„Elmúltam negyvenéves, és már nemhogy ketyeg, de hangosan csörög a biológiai órám. Ugyanakkor most legalább esélyem van arra, hogy ha az utolsó percekben is, de megvalósítsam azt, ami a legnagyobb vágyam ebben az életben” – mondta Béres Anett. Szerinte a gyerekvállaláshoz meg kell találnia azt a férfit, aki mellett azt érzi, hogy igazán a társa, és aki ugyanúgy szeretne családot alapítani, mint ő.

Ha nagyon gyakorlatias vagyok, akkor erre úgy másfél évem van. Ennélfogva lélekben már kezdem elfogadni, hogy eljöhet az idő, amikor el kell engednem az anyaságot, és meg kell találnom azt a boldogsághoz vezető utat, amiben ha nem is társ nélkül vagy magányosan, de gyermektelenül járok majd. Ez nem is olyan nehéz, ha arra koncentrálok, ami szép az életemben

– jelentette ki. Mint monda, most már értékeli magát, és számára ez a legfontosabb.

Sokkal pozitívabb vagyok, mint korábban valaha, és már nem támasztok feltételeket a boldogságomhoz. Ja, és megtanultam felismerni, ha csak játszik velem valaki

– tette hozzá.

Rovatok