Index Vakbarát Hírportál

Krausz Gábor burkoltan beszólt Tóth Gabinak

2023. augusztus 28., hétfő 19:10

Fehér szíveket kommentelt Tóth Vera esküvői fotója alá Krausz Gábor, amivel közömbösségét igyekezhette kifejezni volt felesége iránt. A volt pár rajongói azért spekulálnak erre, mert egyszer Tóth Gabi is fehér szív emojikat kommentelt a Fricska együttes azon tagjainak képei alá, akik közömbösek voltak számára.

Augusztus elején érkezett a megdöbbentő hír, miszerint Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor elválnak. Nem sokkal később kiderült, hogy az énekesnő egy másik férfi mellett találta meg a boldogságot, Papp Máté Bence, a Fricska táncegyüttes tagja mellett.

Új kapcsolatukra akkor jöttek rá a rajongók, amikor Tóth Gabi egy ártatlannak tűnő kommentet hagyott a Fricska táncegyüttes Instagramján. Az együttes összes tagja egy fehér szívet kapott, Papp Máté Bence azonban egy vöröset tudhatott magáénak. 

A 168.hu most azt vette észre, hogy Krausz Gábor hasonló módon üzent feleségének, csak épp ellentétes volt üzenetének tartalma.

A Tóth Vera esküvőjét bemutató fotó alá három vörös és négy fehér szívet írt a sztárséf, előbbiek a menyasszonynak és az előtte álló két kislánynak szólt, a fehéreket pedig a többi képen szereplő személynek szánta, köztük volt feleségének, Tóth Gabinak is.

A volt sztárpár mindkét tagja részt vesz a szeptember 2-án esedékes Mentőnapon a Városligetben, a rajongók már égnek a kíváncsiságtól, vajon fognak-e találkozni nyilvánosan is a rendezvényen.

Rovatok