Index Vakbarát Hírportál

Hatalmas balhé volt Opitz Barbiéknál, a rendőrség is kivonult

2023. augusztus 29., kedd 08:39

Opitz Barbi, a magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese és a párja, Serleg Albert se veled, se nélküled kapcsolata újabb állomáshoz érkezett, ugyanis egy női vendég miatt akkora veszekedés tört ki a VII. kerületi lakásukban, hogy a rendőrséget is riasztották a szomszédok.

A hatalmas balhéra vasárnap este került sor. A fiatal énekesnő a párjával, Alberttel tartózkodott otthon, amikor váratlan vendég érkezett hozzájuk. Miután Opitzék ajtót nyitottak, a szomszédok szerint elszabadult a pokol.

A Borsot a ház egyik lakója tájékoztatta arról, hogy mi történhetett. Szerinte vasárnap este feltételezhetően az énekesnő édesanyja bekopogott, majd berontott Barbi albérletébe, ahol azonnal ordítozni kezdtek. A hölgy Albertre volt mérges, akinek neki is ment.

Az ajtóban kezdték a vitát, de a nő berontott a lakásba is.

Hallatszott, ahogy dulakodni kezdtek, csörömpölt minden, attól féltünk, hogy itt vér fog folyni. Aztán a nőt valahogy kilökdöste Barbi a lakásból az udvarra, ahol tovább ordítoztak, és ekkor ijedtem meg a legjobban, mert – bár nem vagyok benne biztos – szerintem egy kést láttam az anyukánál. Nem használta, csak a kezében volt egypár pillanatig. Aztán elrohant. A rendőrök csak azután érkeztek meg, amikor már nem volt ott

– mondta a lapnak az egyik szomszéd. 

A családi dráma 2022 decemberében kezdődött, amikor az énekesnő váratlanul eltűnt, majd a rendőrség is kereste. Miután megtalálták, párját, Serleg Albertet vádolták meg az emberrablással, aki tagadta, hogy bűnös lenne.

Később az édesapa bántalmazással vádolta a fiút. Opitz Barbi ezt követően személyesen állt ki a szerelme mellett, az apját nyilvánosan megvádolva azzal, hogy félelemben kellett és kell élniük az agresszív családfő miatt. 

Súlyos testi sértés?

A Bors megkereste a BRFK sajtóosztályát, hogy megtudják, miért vonult ki a rendőrség abba a VII. kerületi bérházba, ahol Opitz Barbi is lakik.  

Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az ön által említett esettel kapcsolatosan egy férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság egy középkorú nővel szemben zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást

– válaszolta a rendőrség.

Rovatok