Index Vakbarát Hírportál

Király Viktorék nem tudták megmenteni házasságukat

2023. augusztus 30., szerda 11:40 | aznap frissítve

Király Viktor és kedvese, Virág Anita három évig alkottak egy párt, a külső szemlélőknek pedig minden tökéletesnek tűnt. Tavaly kezdődtek a problémák, amikor is Virág Anita külön költözött férjétől és kisfiukat, Kolent is magával vitte. A különélés alatt is szerveztek közös programokat és utazásokat, hogy helyre hozzák kapcsolatukat, de a jelek szerint ez nem sikerült a sztárpárnak.

Egy év különélés után a válópert is elindította Király Viktor és Virág Anita, és lesz miről megállapodniuk, ugyanis közös otthonuk, közös cégük és közös gyermekük is van.

Az utóbbi pár hónapban romlott meg igazán a pár kapcsolata, ugyanis Király Viktor csak kettesben töltött időt hároméves kisfiával, és a nyaralásokat is külön bonyolították le a felek. A Blikk információi szerint,

már lezártnak tekintik a házasságot, és a válás körüli ügyeket készítik elő ügyvédeikkel.

A lap azt is megtudta, kisfiuk felügyeletével kapcsolatban már megegyeztek egymás között, ugyanis egyetértenek abban, hogy számára is az a legjobb, ha egymást támogatva és szeretetben nevelik fel.

Közös cégük felosztása azonban nagyobb fejtörést okozhat, amit 2020 nyarán alapítottak, és különböző kozmetikumokat forgalmaznak benne. A SkinTime BodyCare Kft. ügyvezetőjeként Király Viktort említik, de ez akár változhat is a válást követően. A Bank360 vezető elemzője úgy fogalmazott,

megtarthatják a válás után is a tulajdonrészüket, és vihetik tovább közösen a céget. Az más kérdés, hogy ők tudnak-e utána is együttműködni, ami elég ritka manapság. A további opciók, hogy bezárják, vagy hogy az egyikük kivásárolja a másikat.

A cég és a gyermek kérdése mellett szadai családi házuk problémája is kérdéseket vet fel. Az énekes jelenleg nem ott él, de nem lehet tudni, meg tud-e egyezni a pár arról, hogy kié legyen az egykori közös otthonuk. Az is lehet, hogy inkább pénzzé teszik, és elosztják az árát – írja a Blikk. 

Rovatok