Index Vakbarát Hírportál

Curtis Majkáról: El se tudnám felejteni

2023. szeptember 1., péntek 17:10

A rapper Geszti Péterrel osztotta meg gondolatait régi jóbarátjával, egyben egykori zenésztársával, Majkával kapcsolatban, nehezményezve, hogy nem köszöntötte fel őt a születésnapján.

Mint ismert, Curtis 2022. július 9-én jelentette be közösségi oldalán, hogy 2018 után – amikor Majka egy SZIN-es fellépésen, mindjárt az első szám után közölte, a rapper drogproblémái miatt nem tudják tovább együtt folytatni – ismét abbahagyják a közös munkát Majkával.

A felek azóta nem tartják egymással a kapcsolatot, bár arról mindketten nyilatkoztak már azóta, hogy erős szálak fűzik őket egymáshoz. Erről tanúskodnak Curtis legutóbbi kijelentései is, amelyeket a Viasat3-on futó, Adom a napom című műsor vendégeként tett Geszti Péternek.

Ahogy az adásban a különválásukkal kapcsolatban példaként említette, nem esett jól neki, amikor a tripla telt házas, Budapest Parkban tartott fellépésüket követően olyan visszajelzések érkeztek, miszerint „Majkáék nagy bulit csináltak”, mivel együtt írták a dalokat, illetve találták ki az egész projektet. 

Az én hibám is, hogy ide jutott ez a kapcsolat, és ez az egész. Ha az elején beleállok, hogy egyformán osztozunk a pénzről, ugyanannyi dalt játszunk a koncerten, én ezeket nem tettem meg

– mondta.

Geszti Péter feltette a rappernek a valószínűleg sokakat foglalkoztató kérdést is, hogy kommunikálnak-e még egyáltalán egymással, mire Curtis válaszul azt nehezményezte, hogy nem köszöntötte őt fel a születésnapján, pedig ő megtette. 

Ötödikén van a szülinapja, a fiamnak negyedikén. El se tudnám felejteni, meg amúgy se: 10 évig együtt dolgoztunk. Nem beszélünk, azóta se. Egy szót sem

– magyarázta.

Nem mindennapi barátság

Különleges kapcsolatukról egyébként korábban Majka is beszámolt már Osváth Zsolt műsorában, kiemelve, alapjáraton könnyen barátkozik, de megvannak azok az emberek az életében, akikkel sok mindent megoszt. 

Nekem az életemben nincs szükségem arra, hogy Attilát bántsam. Elvitathatatlan a kettőnk közötti szerelem, az, ami történt velünk 12 éven keresztül

– mondta arra a kérdésre válaszolva, sokan bírálják, ahogyan a Curtisszel való kapcsolatukat kezelte. 

Újabb balhé

Curtis és Majka másfél hónappal ezelőtt ismét egymásnak estek, miután előbbi egy bejegyzést osztott meg a közösségi oldalán. Azt írta„egy éve léptem meg életem, karrierem legkomolyabb döntését. Az emberek 99 százaléka temetett, és kígyót-békát kiáltott rám”

Mint hozzátette, a Majkával való újbóli szakításuk óta az RTL egyik alapembere lett, telt házas koncerteket ad saját zenekarával, a Curtis Live Banddel, mindenhol megbecsülik őt szakmailag, erkölcsileg és anyagilag, illetve megjegyezte, saját autóval közlekedik, és saját háza van. Állításai különösen mélyen érintették Majkát, aki erre reagálva azt írta közösségi oldalán: 

Azt írod, hogy életed legfontosabb döntését hoztad meg egy évvel ezelőtt. Az igazság az, hogy mi hoztuk meg helyetted. Tudatos karrierépítésnek állítod be az egy évvel ezelőtti eseményeket, pedig életed legnagyobb f*szságát követted el, amiből aztán jól jöttél ki, mint azóta mindenből

– magyarázta, hozzátéve, szerinte elképesztő, hogy Curtis azóta is kész tényként kezeli a saját hazugságát.

Majka elmondása szerint a legfájóbb neki az, hogy a közös barátaik és azok az emberek, akikkel mindketten kapcsolatban álltak és állnak, vagy azok, akik belülről nézték végig, mi történt köztük, csöndben hallgatnak.

Ehhez azért kell hogy legyen az ember arcán bőr... De megértem őket is, mivel tudom, hogy semmi rosszat nem akarnak neked, és mindenki azon volt /van/, hogy rendbe tedd az életed. Sok sikert hozzá, úgy látom, jól alakul… szívesen…

– fogalmazta meg. 

Rovatok