Index Vakbarát Hírportál

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki a spanyol színész ellen

2023. szeptember 4., hétfő 09:31

Nem tudta átvenni díját a Velencei Filmfesztiválon az Amazon Prime legújabb romantikus drámájának sztárja, Gabriel Guevara. A 22 éves színészt szexuális zaklatás gyanújával tartóztatták le.

Gabriel Guevara szombaton érkezett Lidóra, amiről Instagram-oldalára is posztolt. A Velencei Filmfesztiválra érkezett, ahol a Filming Italy díjat vehette volna át. 

A színész ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, egy állítólagos Franciaországban elkövetett szexuális zaklatásért. Szombaton kapták el a fiatal tinibálványt a Variety értesülései szerint.

A velencei legfelsőbb bíróság dönt Guevara ügyében, aki jelenleg védőőrizetben van. Az ellene felhozott pontos vádakat nem hozták nyilvánosságra. A filmfesztivál vasárnapi közleményében azt írta, 

a különböző honlapokon megjelent hírekre reagálva, amelyek Gabriel Guevara spanyol színész velencei letartóztatásáról szólnak, a Biennále ezúton tisztázza, hogy a színész velencei jelenléte nem kapcsolódik a 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválhoz eseményeihez vagy produkcióihoz.

Gabriel Guevarát a Bosé sorozat által ismerhették meg a rajongók, valamint a norvég Skam sikersorozat spanyol adaptációjával.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”

Rovatok