Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gabi Majkának: Ledaráltál a f.szba

2023. szeptember 10., vasárnap 17:31

A Sztárban sztár leszek! szombat esti adásában kapott össze a műsor két zsűritagja, Tóth Gabi és Majka. Az énekesnő az után vonult ki a stúdióból, hogy a rapper egy olyan versenyzőt kaparintott meg, aki nem is nyűgözte le őt.

A TV2 programváltoztatásának értelmében ezen a héten szombaton és vasárnap is jelentkezik a Sztárban sztár leszek! negyedik évada. Ezzel kapcsolatban a csatorna programigazgatója, Fischer Gábor korábban azt nyilatkozta az Indexnek, a céljuk az volt, hogy az RTL tehetségkutatójával, a The Vocie-szal mérjék össze az erejüket. Mint ismert, a műsort alapvető esetben vasárnap esténként adják, ám kíváncsiak voltak arra, melyik kerül fölénybe, ha egy idősávban versenyeznek.

Sztárban sztár leszek! idei évada szeptember 3-án indult, ám az ezt megelőző szériákban már megszokott, drámai hangvételű jeleneteket ez idáig nem láthattunk. Elég volt a műsor második részéig várni, hogy egymással civakodó zsűritagokat nézhessünk. Ezúttal – ahogy az korábban is megtörtént – Tóth Gabi és Majka szólalkozott össze. 

A vitájuk azt követően robbant ki, hogy az egyik versenyző Majka csapatát szerette volna erősíteni, holott a rapper nem volt teljesen elégedett a produkciójával – így átengedhette volna valamelyik társának, aki látott benne fantáziát. Tóth erre válaszként azt vágta a fejéhez, ne legyen fennakadva, ha ők is hasonló módszereket alkalmaznak, illetve szeretné, ha kevésbé lenne erőszakos. 

Nálad erőszakosabb ember kevés van a bolygón

– mondta Majka, mire Tóth hozzávágta:

 Amikor én ugyanazokat a módszereket alkalmaztam, amiket te, ledaráltál a f.szba.

Tóth elmondása szerint már nem mer érvelni a versenyzők mellett, mert attól fél, mikor fog nekiugrani zsűritársa, ezért úgy érzi, „becsicskulva ül ott”. Ezzel szemben Majka kifejtette, az énekesnő azért nem érvel, mert többször is előfordult, hogy nem jött ki belőle túl jól. 

Azért nem jöttem ki belőle jól, mert olyan dolgokat mondtál rám ország-világ előtt, amik nem voltak igazak, és utána már azt írja az összes ember rólam. Úgyhogy inkább csendben maradok

– jelentette ki Tóth, mire Majka azzal vágott vissza: „Már arról is én tehetek, hogy a kommentelők mit írnak nektek. Tehát egy ilyen váddal nemhogy nem tudok azonosulni, hanem kib.szott sz.rul esik”.

Ahogy az énekesnő ezt követően kifejtette, elege van a rapperből, és vitatkozni sincs kedve vele, majd belekeverte a történetbe Köllő Babettet, aki elmondása szerint azért nem kötekedik vele, mert tart tőle. 

Megint én leszek a nagypofájú hisztérika, aki kivonul a stúdióból, mert felcs.szted az agyam

– mondta Tóth, majd valóban kért némi szünetet. 

Rovatok