Index Vakbarát Hírportál

Istenes Bencét nagyon elverték, alig lát ki a fejére nőtt duzzanattól

2023. szeptember 14., csütörtök 15:41

Istenes Bence hatalmas pofont kaphatott a Sztárbox nevű műsorra való edzés közben. A műsorvezető jobb szeme felett ugyanis akkora duzzanat nőtt, mint egy kisebb barack.

Ősszel kerül ismét képernyőre az RTL egyik korábbi műsora, a Sztárbox, amelyben ismert emberek küzdenek meg egymással a ringben. A műsor szakmai supervisora Kovács Kokó István lesz. 

Istenes Bence műsorvezető – aki már gőzerővel készül a műsorra – Instagram-oldalán óriási duzzanattal a szeme fölött jelentkezett be az edzőteremből.

Megint egy sérülés. Levivel, amikor bokszolok, tutira lesz valami sérülésem

– mondja a levegőért kapkodó Istenes.

„Imádom ezt a sportot, és alig várom, hogy harcolhassak. Kőkeményen dolgozunk év eleje óta és semmi nem tud kizökkenteni engem!!! Minden mélypontból tanulok, és még erősebb leszek!!! Köszönöm, Mester azt a rengeteg tudást, amit nap mint nap átadsz nekem” – írta a poszthoz Istenes Bence.

Istenes Bence egyébként a Sztárbox középsúlyú férfi versenyzői között küzd majd az ősszel induló műsorban. Ebben a kategóriában indul még Frohner Fecó, ifj. Schobert Norbert, Józan László, Kabát Péter, Kállay-Saunders András, Molnár Áron és Rácz Jenő is.

Rovatok