Index Vakbarát Hírportál

Elon Musk privát képet közölt Amber Heardről

2023. szeptember 15., péntek 13:44

A világ leggazdagabb embere és Amber Heard egykor egy párt alkottak, azonban a kapcsolat nem tartott tovább egy évnél. Ennek ellenére nincsenek rossz viszonyban, bár Musk közelmúltbeli Twitter-bejegyzése könnyen fordíthat ezen a helyzeten.

Az Elon Musk életét feldolgozó könyv a napokban jelent meg angol nyelven, amiből sokkal közelebbről megismerhetjük a világ leggazdagabb emberét. Bár az utóbbi időszakban az üzletemberrel kapcsolatban főleg a párkapcsolatairól, illetve születendő gyermekeiről szóló hírek járták be a világsajtót, a nemrég a boltok polcaira került kötet viszont ezen merőben változtathat. Talán kevesen tudják, de Musk egykor egy párt alkotott Amber Hearddel, aki még tavaly vesztette el a pert volt férjével, Johnny Depp-pel szemben egy rágalmazási perben. 

A színésznő Depptől való elválását követően jött össze a milliárdossal. Egy éven keresztül alkottak egy párt, a szakításukat pedig a kötetben Musk életének legpokolibb időszakának jellemezték. A felek azóta sem ápolnak egymással rossz kapcsolatot, sőt Heard még nyilatkozik is a könyvben, kijelentve, nagyon szereti Muskot, ám amiatt, mert szeret veszélyesen élni, néha megégeti magát. A milliárdos ezt a gesztust viszont nem épp úgy hálálta meg, ahogy azt a színésznő valószínűleg remélte. 

Elon Musk szeptember 13-án egy fotót osztott meg az X-en – azaz a Twitteren –, amin Heard látható egy cosplayjelmezben. Pontosabban Mercynek öltözött be az Overwatch című játékból. A Page Six értesülései szerint a színésznő nem adott neki engedélyt a fénykép felhasználására. Úgy tudni, Heard különösen rosszul érezte magát emiatt, mivel Musk többször megkérte, hogy beszéljen Walter Isaacsonnal, a könyv írójával, amit csakis az iránta érzett tiszteletből tett meg. 

Két hónapot töltött egy tetőtől talpig érő jelmez megtervezésével, hogy szerepjátékot játszhassanak 

– olvasható a kötetben, így valószínűsíthető, hogy Musk amiatt osztotta meg a képet, hogy mindenki lássa, ez valóban így történt. 

Rovatok