Index Vakbarát Hírportál

Chris Rocknak szakemberhez kellett járnia, hogy feldolgozza a Will Smithtől kapott pofont

2023. szeptember 18., hétfő 13:46 | aznap frissítve

Leslie Jones azt állítja, hogy barátja, Chris Rock tanácsadásra ment, miután Will Smith megpofozta a 2022-es Oscar-gálán.

Megszólalt a People magazinnak Leslie Jones, Chris Rock barátja, aki részletesen mesélt arról, hogy mi történt a komikussal a híres Oscar-pofon után.

Ez a sz.rság megalázó volt. Tényleg hatással volt rá. Az embereknek meg kell érteniük, hogy a lányai, a szülei látták ezt. El kellett mennie a lányaival együtt tanácsadásra

– fogalmazott Jones, aki aznap este otthonról nézte a műsort, azt mondta, hogy „feldühödött”, amikor látta, hogy az incidens élő adásban történt. 

Hozzátette, hogy Smithnek, aki pillanatokkal később elnyerte a legjobb színész Oscar-díját a Richard királyban nyújtott alakításáért, meg kellett volna próbálnia jóvátenni a történteket, amikor átvette a díját.

Bár Will Smith köszönőbeszédében bocsánatot kért az akadémiától és jelölttársaitól, elállt attól, hogy közvetlenül Rocktól kérjen bocsánatot.

Leslie Jones szerint mondhatott volna valami olyasmit, hogy: „Nem kellett volna ezt tennem. Nem tudom most átvenni az Oscart, mert ez k.rvára rossz volt.”

Rovatok