Index Vakbarát Hírportál

Visszavonulhat a színészkedéstől Hollywood egyik legismertebb arca

2023. szeptember 20., szerda 06:52

Mark Wahlberg a jövőben a kamera mögött maradhat. Az Oscar- és Golden Globe-díjra jelölt amerikai színész egy friss interjúban elismerte, hogy esetében a visszavonulás már a küszöbön áll.

Wahlberg az elmúlt években rengeteget forgatott, az Énidő, a Stuart Atya, az Uncharted, a Végtelen, a Joe Bell útja és a Spenser az igazság nyomában című filmekbe befektetett munka teljesen kimerítette őt fizikailag és szellemileg – írja a Noizz.hu.

„Most minden bizonnyal keményebben dolgozom, mint valaha. Bizonyos vállalkozásokat az ember felépít, majd továbbadja, vagy kiszáll belőlük. Nem hiszem, hogy még sokáig színészkedek abban a tempóban, mint most” – mondta az 52 éves színész a Cigar Aficionado szeptember–októberi számában.

Mark Wahlberg azt is elárulta, hogy kényszerűségből vágott bele a producerkedésbe.

„Nem akartam ülni és várni, hogy Brad Pitt, Tom Cruise, Leonardo DiCaprio vagy bárki más, aki már előttem befutott, elhalásszon egy filmet, amíg én rá nem tehetem a kezem. Mindig is proaktívan próbáltam olyan anyagokat és dolgokat találni, amiket én tudtam előállítani, amelyekről tudtam, hogy nekem valók, és amelyekkel megteremthetem a saját sorsomat” – jegyezte meg.

Wahlberg azután lengette be a színészettől történő visszavonulást, hogy a sztár Los Angelesből Las Vegasba költözött a családjával, jegyezte meg a New York Post.

Rovatok