Index Vakbarát Hírportál

Mandulagyulladás miatt némult meg G.w.M, eltiltották az énekléstől

2023. szeptember 21., csütörtök 15:52

Lemondták G.w.M (Varga Márk) szerdai fellépését, a hírek szerint azért, mert a celeb kórházba került, de most kiderült, hogy már otthon lábadozik. A rapper olyan súlyos légúti fertőzést kapott, hogy tüszős mandulagyulladása van.

Egy nappal korábban mi is megírtuk, hogy kórházba került G.w.M. Pontos információkat nem lehetett tudni, de az abaújszántói szüreti mulatságon való fellépését lemondta. Most a Blikk megtudta, tüszős mandulagyulladás miatt kellett a sürgősségi osztályra szállítani a rappert.

Mint a lap megtudta, a rappert Kulcsár Edina vitte kórházba, mert szerelmének komoly fájdalmai voltak. A celeb menedzsere nyilatkozott a történtekről.

G.w.M olyan súlyos légúti fertőzést kapott, hogy tüszős mandulagyulladása van, és a fájdalmai mellett a hangja is elment. A felesége jobbnak látta, ha beviszi a kórházba, ahol alaposan megvizsgálták és antibiotikumot írtak fel neki. Már jobban van, de az elkövetkező egy hétben még pihennie kell. Beszélni már úgy ahogy tud, de nem énekelhet, ezért voltunk kénytelenek lemondani a péntek esti koncertet. Mindezt orvosi papírokkal is igazoltuk a szervezőknek, akik tudomásul vették a dolgot

– mondta Balassa János.

G.w.M-re állítólag a felesége, Kulcsár Edina vigyáz, ő ápolja és lesi minden kívánságát. Nemrég be is jelentkezett a rapper egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben, hogy reagáljon a róla keringő hírekre.

Tényleg voltam kórházban, de itthon vagyok, kiengedtek és gyógyulgatok. Ez a hétvége valóban elmarad, viszont jövő héttől szerintem már tudjuk tolni ezerrel tovább. Azon vagyok, hogy mihamarabb felépüljek. Nyugi, megmaradok, jobban vagyok! 

– mondta.

Rovatok