Index Vakbarát Hírportál

Majka és Tóth Gabi vitájától volt hangos a stúdió, hullottak a krokodilkönnyek

2023. szeptember 24., vasárnap 08:17

Már nem telik el úgy adás a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorában, hogy ne lenne balhé Majoros Péter és Tóth Gabi között. Nem volt ez másképp a szombati adásban sem, amelyben Tóth Gabi csapata állt össze.

Egy fiatal énekes, a 15 éves Magdics Gréta miatt volt a legnagyobb egyet nem értés Majka és Tóth Gabi között a Sztárban Sztár leszek! szombati adásában. A lány Camila Cabello Havana című számát adta elő, és úgy tűnt, a zsűritagok egyetértenek abban, hogy a fiatalnak nagyon jó hangja van.

Azt gondolom, hogy profikat megszégyenítően énekelsz és bánsz a hangoddal

– fogalmazott Tóth Gabi, aki ennek ellenére nem adott helyet Grétának. Majka azonban nem hagyta szó nélkül a döntést. „Ha valaki lehetőség, akkor ez a kislány az” – érvelt a rapper. Válaszul az énekesnő elmondta, attól fél, hogy ilyen rövid idő alatt nem tudja majd „előcsalogatni azt a színpadi jelenlétet, amivel ezt a félelmet le tudja küzdeni”. 

Peti, ha ennyire akarod, van lehetőséged rabolni, korteskedsz érte, akkor itt van a lehetőség, hogy ne engedd el a kezét. Én elmondtam, szerintem teljesen érthető és alátámasztható érvekkel, hogy miért nem tudom leültetni

– mondta Tóth Gabi. Majka azonban úgy fogalmazott: „15 éves lányoknak én nem tudom elmondani, hogyan legyen dögös, ehhez egy anyatípus kell, aki tud foglalkozni vele. Egy tyúkanyó kell neki, nem egy paraszt kifordított munkászsebbel”.

Tóth Gabi végül emelt hangon magyarázta el Majorosnak, hogy nem a lány hangjával van gond, hanem azzal, hogy nem áll magabiztosan a színpadon. Ahhoz viszont, hogy ez megváltozzon – mint fogalmazott – az életben kell többet tapasztalnia. A vitának azonban nem lett vége. Miután Gréta elhagyta a színpadot, Tóth Gabi ismét Majka felé fordult, és rákérdezett, hogy ha ennyire sajnálja, hogy búcsúzniuk kell a lánytól, akkor miért nem vette be a saját csapatába. Majka azonban csak annyit válaszolt, nem ért egyet  a döntéssel. 

Nem tudom, Peti miért érzi azt, hogy ilyen erősen kell hatni rám, és miért kell neki mindig bűntudatot gerjesztenie bennem

– értetlenkedett Tóth Gabi. „Most már nem hagyom magam” – tette hozzá.

Amitől a Mester Mester

De nem csak ebben az egy kérdésben nem értett egyet a két zsűritag. A 31 éves Berta Dániel Mester Tamás Szabadíts fel című számát adta elő, amely Tóth Gabi szerint „nagyon jól le lett utánozva”, ezért pedig kapott is egy széket az énekes. Majka azonban ezzel sem értett egyet.

Fél darab szexiség, egy fél darab csibészség nem volt ebben a produkcióban. Amitől a Mester Mester. Elképzelni nem tudom, hogy mit láttál ebben a produkcióban

– mondta Majka Tóth Gabinak. „Hangutánzást legfőképpen. Én megláttam benne valamit. Lehet, hogy te nem, de én igen, és ezért ülünk itt négyen, mert mindenki mást lát meg más előadókban” – hangzott a válasz. „Már megint azzal vitatkozol, hogy én miért ültetek le valakit, akiben én hiszek. Mert hogy hihetek valaki olyanban, akiben te nem hiszel?” – folytatta feldúltan Tóth Gabi.

B*meg, már megint a saját hangodba szerettél bele. Én azt kérdezem, hogy szerinted egy ilyen produkció után valakit el tudnál vinni az élő show-ba?

– tette fel a kérdést Majoros. Mire Tóth Gabi megmagyarázta, nem biztos, hogy ezzel az élő show-ba juttatta tovább az énekest, csupán ha nem lenne nála jobb, akkor van rá lehetősége. „Szerintem te nagyon nagy bajban vagy, ha egy ilyen produkcióval valakit be tudsz vinni az élő show-ba. Akkor nagyon nagy baj lesz a csapatodnál” – vélekedett Majka. 

„Nagy baj nem az én csapatomnál van, hanem ott, ahol azért vittünk el valakit, mert jól kungfuzik a színpadon” – vágott vissza Tóth. Ezt Majka azonban nevetéssel fogadta.

„Most szétesek egy kicsit”

Nem csak viták, sírás is volt az adásban. Tóth Gabi nem bírta elviselni a kínzó helyzetet, és egy nagyon nehéz döntést kellett meghoznia. Oláh Vivien Demi Lovato dalával, az Anyone-nal állt a zsűri elé. A produkció után Tóth Gabi bejelentette, „most szétesek egy kicsit”, majd könnyeivel küszködve társaihoz fordult:

Tudom, hogy nyálasnak hangzik, de nem vehetem el egy tapolcai lánynak az álmát, mert tudom, hogy egy tapolcai lánynak milyen egy álma.

Majka szerint az énekesnőnek félre kellene ezt tennie, de Tóth szerint ezt a rapper nem értheti. Köllő Babett azonban megértette, mi bántja Tóth Gabit, és „maximálisan” egyetértett vele. Az énekesnő végül döntést hozott, és elmondta, soha nem volt ilyen nehéz az elmúlt négy évadban. A tapolcai lány széket kapott: Halász Rebeka adta át neki a helyét, aki egy Palya Bea-dalt adott elő, és akit aztán negyedikként mégis magával vitt Tóth Gabi. 

Rovatok