Index Vakbarát Hírportál

Eladó Zámbó Jimmy nyaralója, amit kizárólag csónakkal lehet megközelíteni

2023. szeptember 24., vasárnap 21:06

Nem mindennapi hirdetésre bukkanhattak, akik a napokban az Ingatlan.com kínálatát böngészték, az oldalra felkerült ugyanis Zámbó Jimmy egykori nyaralója, amely Ráckevén található, az Angyali-szigeten, írja az Economx.

„A csodálatos környezetben lévő nyaraló egy szigeten fekszik, így a megközelítése csak csónakkal lehetséges. A telek 500 négyzetméter” – szerepel az ingatlanhirdetésben, amelyet az oldalra egy magánszemély töltött fel. A telken egy kétszintes, 75 négyzetméteres ház áll egy tíz négyzetméteres stég társaságában, gondozott partoldallal, így egy igazi ékszerdobozról van szó. Arról, hogy a család ennek ellenére miért döntött az eladás mellett, Zámbó Adrián nyilatkozott.

Sajnos rengeteget dolgozunk, így nem tudunk annyi időt ott tölteni, amennyit szeretnénk, és amennyi szükséges lenne. Nem történt semmi különös, amiért eladjuk, egyszerűen úgy érezzük, más jobban ki tudná használni. Természetesen szeretnénk, hogy jó kezekbe kerüljön, olyanhoz, aki tényleg tud rá időt szánni

– árulta el a Blikk megkeresésére Jimmy legkisebb fia. A hétvégi házas panorámás nyaraló, amely egykor a Királyé volt, most 49,90 millió forintért várja új tulajdonosát a hirdetés alapján.

Rovatok