Index Vakbarát Hírportál

Shakira bevallotta, hogy boldogtalan

2023. szeptember 25., hétfő 13:26

A kétgyerekes anyuka sikert sikerre halmoz a popszakmában, de a magánéletében nincs ekkora szerencséje. A Billboardnak nyilatkozva azt is elmondta, nem tartozik a boldog emberek klubjához.

Shakira egy új, a Billboardnak adott interjúban beszélt arról, hogy most nem igazán boldog, bár zenei karrierje felfrissült, magánélete korántsem nevezhető tökéletesnek.

Az énekesnő őszintén vallott arról, hogy nehéz kétgyerekes, egyedülálló anyaként a zenei karrierjével is zsonglőrködni. Arra a kérdésre, hogy jelenleg boldog-e, így válaszolt:

Ez nagyon rövid kérdés, de nagyon hosszú választ igényelne. Nem hiszem, hogy mindenki elérheti a boldogságot. Nagyon kevés kiválasztottnak van fenntartva, és jelenleg nem mondhatom, hogy ennek a klubnak a tagja vagyok.

A hónap elején az énekesnő megkapta a Video Vanguard díjat a 2023-as MTV Video Music Awards díjátadóján, és ezzel ő az első dél-amerikai előadó, aki kiérdemelte a kitüntetést. De a közelgő 2023-as Latin Grammy-díj legjobb jelöltjei között is szerepel.

Bár Shakira elismeri, hogy sikerült átültetni az érzelmeit a zenéjébe, és közben számos Guinness-rekordot megdöntött, de „semmi sem képes kompenzálni a család szétesésének fájdalmát”.

Természetesen folytatnom kell a gyerekeim miatt, ők a motivációm, de a legnagyobb álmom a platinalemezek és a Grammy-díjak gyűjtésén túl az volt, hogy az apjukkal neveljem fel a fiaimat. Hogy legyőzzük az akadályokat, és együtt megöregedjünk.

Úgy véli, az, hogy zenéje a fájdalom hatására új lendületet kapott, és sikert sikerre halmoz, valamiféle kompenzáció az élettől.

Rovatok