Index Vakbarát Hírportál

Bochkor Gábor betegsége miatt eltűnt a rádióból

2023. szeptember 28., csütörtök 13:24

Bochkor Gábor betegsége miatt rövid időre leáll a nevével fémjelzett reggeli műsor, közölte csütörtökön a Retro Rádió.

Bochkor Gábor ágynak dőlt, durva megfázás kínozza őt. A rádiónál eredetileg azt tervezték, hogy a betegség csak egy nap kimaradást okoz, de Bochkor jelezte, hogy pénteken sem tud a mikrofon mögé ülni.

A magyar rádiós jelenleg otthon pihen, így legközelebb hétfőn, október másodikán jelentkezik be élőben, írja a Blikk.

„A mai reggel nem vidám, a srácok nem gyógyultak meg, így hétfőig pihennek kicsit. Mi pedig a legjobb adásokból állítottuk össze a mai és holnapi Best of Bochkort, hogy mindenki arcára mosolyt csaljunk. Tudjátok: a nevetés gyógyít. Oké, lehet, hogy köhögést meg torokfájást nem – de egy próbát megér” – írta friss Instagram-posztjában a Retro Rádió csapata.

Bochkor Gábor nem szokta véka alá rejteni véleményét, akkor sem maradt csöndben, amikor a fülébe jutott, hogy egy  transznemű szépségkirálynőt választottak meg (erről az Index is beszámolt).

Na jó, itt kezd megint problémám lenni ezzel. Én tényleg a világ legtoleránsabb csávója vagyok, de a miss, az már a nemét jelzi. Azt nem lehet megerőszakolni egy transznemű személlyel. Ez nem fér bele. Akkor a Mr. Olympiára is majd mehet egy kigyúrt nő? Ezt szét kell választani!

– vélekedett a műsorvezető a Retro Rádióban.

Bochkor hozzátette,

A szépségkirálynő-versenyekben van valami szexi. A nőiesség nagyon sok formáját mutatják be. Ha kiveszed belőle a nőt, akkor ez mind összeomlik. Ez nem emberszépségverseny, hanem szépségkirálynő-verseny!

Rovatok