Index Vakbarát Hírportál

Sophie Turner bosszút áll a válásért, Joe Jonas exével vigasztalódik

2023. október 2., hétfő 12:15

Egy válás sosem egyszerű, mégis már most, a procedúra elején kibékíthetetlennek tűnő lépéseket tett Joe Jonas és Sophie Turner, akik a gyerekeik felügyeletének kiharcolása mellett most már a korábbi párjaikat is belerángatták az ügybe – a színésznő ugyanis Jonas korábbi párjával vigasztalódik.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, négy év házasság után elválik Sophie Turner és Joe Jonas. A válókeresetet a Jonas Brothers énekese adta be, a hivatalos iratokban a felek a házasság „helyrehozhatatlan megromlását” nevezték meg. A híresztelések szerint a válófélben lévő hollywoodi sztárpár már legalább hat hónapja komoly problémákkal küzdött, mielőtt megszületett a döntés.

A felek közötti válási procedúra a korábban köztük tapasztalt összhang ellenére vélhetően meglehetősen viharos lesz, már csak abból kiindulva, hogy a gyerekek elhelyezéséből és felügyeletéből már most problémája van a feleknek. 

A Trónok harca sztárjának 2020-ban született meg az első, majd 2022-ben a második gyermeke Joe Jonastól. Bár úgy tűnt, hogy a két kicsit közösen nevelik majd, a legújabb sajtóértesülések szerint Sophie Turner beperelte férjét, mivel szerinte jogtalanul tartja magánál a gyerekeket. 

Az ügy még el sem csitult, újra felkorbácsolta az egyébként is meglehetősen hatalmas hullámokat a színésznő, akit

az előző hétvégén Joe Jonas exével együtt kapták lencsevégre, amint közösen múlatják az időt. A volt barátnő ráadásul nem is akárki, a színésznővel közeli barátságban lévő Taylor Swift, aki még 15 évvel ezelőtt került romantikus kapcsolatba a szintén zenész férfival. 

A párost több hírességgel együtt, Blake Lively, Ryan Reynolds és Hugh Jackman társaságában tűnt fel Swift új párjának, az NFL-futballista Travis Kelce csapatának meccsén New Jersey-ben – írja a Daily Mail

Taylor Swift ráadásul nem előszőr tűnik fel Sophie Turner közelében a válás hírének nyilvánosságra kerülése óta, a mérkőzést megelőzően egy vacsora közben is lefotózták a párost, emellett pedig korábban az is nagy hírverést keltett, hogy a férjével közös otthonukat hátrahagyó színésznő Swift egyik lakásába költözött be.

Rovatok