Index Vakbarát Hírportál

Megvan a Séfek séfe győztese

2023. október 7., szombat 07:01

Szoros volt a verseny a Séfek séfe című műsor döntősei között, végül péntek este Ördög Nóra kihirdette a nyertest. A legjobbnak bizonyult versenyző 10 millió forinttal és egy kéthetes franciaországi továbbképzéssel lett gazdagabb.

Péntek este véget ért a TV2 Séfek séfe című műsorának ötödik évada. A döntőben a három zsűritag egy-egy versenyzője küzdött meg egymással. A döntős versenyző Wolf András csapatából Gajdos Dávid, Krausz Gábortól Fejes Rudolf, Vomberg Frigyestől pedig Zörgő János volt. Végül

Az idei évben Zörgő János nyerte meg a versenyt.

Vomberg Frigyes versenyzője a cím megszerzésével 10 millió forintot és egy kéthetes franciaországi szakmai továbbképzést nyert el.

Elmondhatatlan öröm van bennem, és ez egy visszaigazolás, hogy jól csináltam, amit csináltam, és nagyon örülök neki

– mondta a 26 éves versenyző, aki hozzátette, a műsor többek között arra tanította, hogy bízzon magában.

Elsősorban a szakmai továbbképzés miatt jelentkeztem a műsorba. Szeretnék kitörni abból a fajta vendéglátásból, amit most képviselek, az álmom, hogy privát séfként dolgozhassak. A nyereményemet nem szeretném elherdálni, egy részét be fogom fektetni, és a fejlődésemre fordítom, de az is biztos, hogy a párommal elmegyünk egy kicsit pihenni, és közben készülünk az esküvőnkre is

– árulta el Zörgő János a Borsnak.

Séfek séfe című műsor ötödik évada rendkívül nagy népszerűségnek örvendett, szeptemberben átlagosan idősávja legnézettebb műsora volt. 

  

Rovatok