Index Vakbarát Hírportál

Bárki beköltözhet Sebestyén Balázs otthonába

2023. október 14., szombat 09:26

Közel 300 millió forintért árulja diósdi álomotthonát Sebestyén Balázs, a Rádió 1 műsorvezetője. A 360 négyzetméteres luxusházat tizennégy évvel ezelőtt vásárolta – idősebbik fia, Benett születésekor.

2009-ben már befutott rádiósként volt ismert Sebestyén Balázs, amikor is feleségével, Viktóriával úgy döntöttek, akárhogy is, de megveszik álomotthonukat – tekintve, hogy ekkor már első közös gyermekük, Benett is úton volt.

A diósdi luxusotthon akkor 100 millió forintért lett az övék. 

Akkoriban Sebestyén Balázs úgy nyilatkozott, hogy rengeteget dolgoztak, és gyűjtögettek már életükben, végre stabil munkahelyük van, ezért úgy döntöttek, meglépik a házvásárlást – ha kell, akár hitelt is vesznek föl hozzá.

A hirdetés felületén teljes mértékben rá lehet ismerni a Sebestyén család otthonára, mivel az ingatlanról feltöltött képeken a családi fotóik is látszanak. A tulajdoni lap szerint az ingatlan a műsorvezető nevén szerepel, és még hitel is lehet rajta. 

Érdeklődtem a házról, és megtudtam, hogy nem csalnak a fotók, az épület valóban minden igényt kielégít. A ház ráadásul egyedi tervezésű, szakmai berkekben is elismert, 2008-ban elnyerte Az év háza-díjat. Bőven van benne hely, az alsó szinten még wellness-szoba és szauna is található, az összes helyiség tágas és élhető

– tudatta a Blikk informátora.

Nem tudni, mi állhat az eladás hátterében, ugyanis a Sebestyén házaspár továbbra is diszkréten kezeli magánéletét, így nem nyilatkoznak az üggyel kapcsolatban.

Rovatok