Index Vakbarát Hírportál

Novemberben érkezik a Squid Game realityje

2023. október 14., szombat 07:18

Squid Game: The Challenge címmel debüteál majd a Netflix legújabb valóságshow-ja, melyet a Squid Game című sorozat alapján alkottak meg. Hűen az eredeti verzióhoz, a show-ban is 456 embert állítanak ki egymás ellen a 4,56 millió dolláros (1,6 milliárd forint) fődíjért. November 22-től lesz elérhető a streaming felületen.

A Netflix 2022 júniusában jelentette be a sorozatot ami senkit sem lepett meg a Squid Game 2021-es debütálását követő óriási sikere után.

A megjelenésig vezető út azonban kissé döcögősen alakult, miután a forgatáson előfordultak egészségügyi problémák. A Show előzetesét alább lehet megtekinteni.

A Challenge nem az egyetlen lehetőség arra, hogy az emberek kipróbálják a Squid Game-szerű élményt. A Netflix most nyitotta meg a jegyértékesítést a Squid Game: The Trialsre, ami egy „magával ragadó élmény” Los Angelesben, és a Sandbox VR helyszíneken ki lehet próbálni a Squid Game Virtualst, egy Squid Game VR-élményt – írja a The Verge.

Hamarosan érkezhet a második évad is

A Netflix a Squid Game fő sorozatának második évadán is dolgozik. A vállalat egyelőre nem osztotta meg a megjelenési dátumot, de néhány új szereplőt már felfedett.

Rovatok