Index Vakbarát Hírportál

Kiakasztotta az embereket Hajdú Péter műsora, így korlátozni kellett

2023. október 16., hétfő 20:01

A Frizbi TV YouTube-csatornáján nemrég indult egy új műsora Hajdú Péternek „Beköltözve Hajdú Péterhez” címmel, amelynek első vendége Majka volt. A műsorvezető most a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy korlátozta a hozzáférést a YouTube a trágár megnyilvánulások miatt.

A Beköltözve Hajdú Péterhez című reality talkshow-t kifejezetten a YouTube-ra gyártják televíziós stábbal és televíziós kamerákkal (nyolc kamerával).

Ha ismerősnek tűnik, az nem a véletlen műve, ugyanis „a műsor kicsit más, a díszlet pedig teljesen, de a műfaj, a főszerkesztő és a rendező is ugyanaz, mint az Összezárva Hajdú Péterrel esetében”.

Az első adás vendége Majka volt, a videó pedig már túl van a 220 ezer megtekintésen, de nemrég korlátozták a hozzáférést a szókimondó tartalma miatt.

Kaptunk egy értesítést a YouTube-tól, hogy többen jelentették a műsort a szókimondó tartalma miatt, ezért a hozzáférést korlátozták: csak felnőttek nézhetik meg

– írta a műsorvezető, majd hozzátette: senkit sem akartak megbántani az olykor túlságosan is szókimondó stílusukkal.

Ez sajnos ilyen, 7-8 órán keresztül bent vagyunk egy bekamerázott szobában, és a kamerákról megfeledkezve úgy beszélgetünk, ahogy a privát életben. Arról nem beszélve, hogy Majka karjára is rá van tetoválva, hogy vigyázat: szókimondó szövegek

– fogalmazott Hajdú.

Végül megköszönte azoknak, akik jeleztek a YouTube-nak, és mindenkit megkért, hogy csak 18 éves kor felett nézze meg a Beköltözve Hajdú Péterhez 1. adását Majkával.

Az is kiderült, hogy a második adásban Szabó Zsófi „költözött be hozzá”, ami már megtekinthető a YouTube-on.

Rovatok