Index Vakbarát Hírportál

Vilmos herceg teljesen kiakadt a Netflix húzásán

2023. október 17., kedd 17:52

Azt követően, hogy a Netflix bejelentette, novemberben érkezik A korona záróévada, nyilvánosságra hozták az első képkockákat is a sorozatból, ami nagy felháborodást keltett a királyi családon belül. Ugyanis kiderült, hogy az 1997-ben tragikus körülmények között meghalt Diana hercegné szellemként fog megjelenni a filmvásznon.

Mint korábban megírtuk, hamarosan megérkezik a Netflixre A korona hatodik és egyben utolsó évada, amellyel lezárul II. Erzsébet királynő uralkodásának időszaka.

A novemberben debütáló első rész azonban tartogat olyan meglepetéseket, amik még a királyi családot is kiborították. Vilmos herceg egyik közeli barátja nyilatkozott a Daily Beastnek és elmondta, a herceg

teljesen rosszul van a ténytől, hogy édesanyja szellemként fog megjelenni a sorozatban.

Hozzátette, a herceg ízléstelennek és bántónak éli meg, hogy a Netflix többedjére is „kihasználja és megalázza” Diana hercegnét. Elmondta azt is, hogy Vilmos herceg nem fogja megnézni a záróévadot.

Harry herceg is magára haragította testvérét, hiszen édesanyjuk „nevének bemocskolása ellenére” továbbra is együtt dolgozik a céggel, tavaly jelentette meg például a Harry és Meghan című dokumentum-sorozatot a streamingplatformon,

amiben több vádat is megfogalmazott családja ellen.

III. Károly és a királyi család többi tagja nem nyilatkozott a záróévadról. 

Rovatok