Index Vakbarát Hírportál

Vastag Csaba elvonóra ment, hogy ne haljon bele az alkoholizmusba

2023. október 18., szerda 16:16

Vastag Csaba egészsége veszélybe került a rocksztár-életmód miatt. Az X-Faktor korábbi győztese évekig szenvedett, de még időben felismerte a problémát, ezért elhatározta, hogy változtat a szokásain, és kigyógyul függőségéből.

Az énekes Hajdú Péter Frizbi című műsorában vallott arról, hogy már az alkoholfüggőség határán volt, állandóan a kórházban kötött ki, végül azonban magától elment egy elvonóra. Az orvosok azt mondták neki, ha hazamegy, és újra pohár után nyúl, mindennek vége. 

Hajdú Péter és Vastag Csaba korábban már együtt is ivott, az énekes pedig bevallotta, túl akart tenni a műsorvezetőn, ezért sokkal több alkoholt fogyasztott nála.

Az énekes amolyan versenynek fogta fel az italozást, ha pedig kudarc érte, szintén az alkoholban kereste a megoldást. Úgy fogalmazott, hogy az alkohol maga nem vonzza, de a piálást sportként űzte, és a másnaposságot is piával próbálta orvosolni.

Volt, hogy három hónapig folyamatosan ivott, hiszen mindig volt rá indok, vagy történént valami, amiért az alkoholhoz nyújt. A Nagy Duett című műsor után – ahol ötödikek lettek – annyit piált, hogy a produkciót követő három hétre nem is emlékszik. 

Csaba pszichológushoz járt, de még mindig nem érzi, hogy lezárta volna a kapcsolatot az itallal, hiszen néha a pohár fenekére néz. A lehetőséget, hogy igyon, meghagyta, azonban meg tudja számolni, hányszor ivott az elmúlt két évben. Ugyanakkor nemrég a felesége kérésére rúgott be, és húzott le huszonkét sört, de az énekes meg sem érezte a piát.

Rovatok