Index Vakbarát Hírportál

Azahriah harmadik Puskás Aréna-koncertjére is elfogytak a jegyek

2023. október 20., péntek 16:26

Gyorsan elkapkodták a jegyeket Azahriah harmadik fellépésére is a Puskás Arénában, így már biztos, hogy a fiatal énekes háromszor is telt ház előtt léphet fel jövőre Magyarország legnagyobb stadionjában.

Október 10-én indult meg hivatalosan a jegyértékesítés Azahriah jövő májusi koncertjére a Puskás Arénában, de olyan nagy volt az érdeklődés, hogy meghirdettek egy második fellépést is 2024. május 26-ra. Viszont ez még mindig nem volt elég a rajongóknak, így bejelentettek egy harmadik időpontot is, de mint kiderült, már ide sem lehet több jegyet venni.

Azariah menedzsmentje, a Supermanagement Instagram-oldalán számolt be róla, hogy az énekesnek megvan a triplázás, háromszor is telt ház előtt léphet fel jövőre az ország legnagyobb arénájában.

Azahriah napjaink egyik legnépszerűbb magyar előadója, a YouTube-megtekintései hamarosan átlépik a 325 milliót, a Spotifyon pedig havonta mintegy 25 milliószor játsszák le a számait. Az énekes tavaly a Sziget Nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában.

Azahriah tehát az egyik legfelkapottabb magyar előadóvá vált, júniusban a Stadiumx producerduóval, a Grammy-díjas Sam Martin énekessel jelentetett meg közös dalt és klipet Heaven címmel, önálló albumot legutóbb Memento címmel adott ki.

Idén novemberben tízállomásos európai turnéra indul, ennek koncertjei nagyrészt már most telt házasak.

Rovatok