Index Vakbarát Hírportál

Hamarosan megkezdődhet Tóth Gabi és Krausz Gábor válópere

2023. október 20., péntek 10:31

Úgy tűnik, Tóth Gabinak és Krausz Gábornak sikerült megegyeznie egymással, így heteken belül megkezdődhet a válóper. A bíróságon egy alkalommal elég megjelenniük.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása heteken belül elkezdődhet. A Blikk azt írja, lányuk, Hannaróza érdekében hideg fejjel, intelligensen beszélték meg a felmerülő kérdéseket, és a céljuk a lehető legnagyobb békében pontot tenni a kapcsolat végére.

Mivel közös vagyonról nem kell egyezkedniük, csakis a kislányuk felügyelete lehetne közöttük feszültség forrása, ám a lap információi szerint ebben a kérdésben teljes az egyetértés közöttük.

A kislány fele-fele arányban van a szüleivel most is: hol Gabival tölt egy kis időt, hol pedig Gáborral, de ezt mindig meg tudják beszélni egymással. Hannaróza sokat van velük a próbákon, felvételeken is, és láthatóan tetszik neki ez a világ, élvezi, amikor a szüleivel lehet a stúdióban is. De úgy tudom, ezen kívül sincs semmiféle vitás kérdés kettejük között, mindenben meg tudnak egyezni, ezért ők is gyors válásra számítanak 

– mondta a lapnak egy, a családhoz közel álló, neve elhallgatását kérő ismerős.

Csapó Dávid ügyvéd pedig úgy nyilatkozott, hogy ha a közös gyerekkel és az esetleges közös vagyonnal kapcsolatban mindenben sikerül megegyezniük, és már így érkeznek a bírósági tárgyalásra, egy alkalommal elég megjelenniük. Az általános gyakorlat szerint az egész eljárás 2-3 hónap alatt lezajlik.

Az énekesnő és volt párja, Krausz Gábor séf augusztus elején jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk. Tóth Gabi pedig nemrég közölte, hogy hamarosan új dallal jelentkezik, melynek témája a címadásból ítélve Krausz Gáborral kötött házasságának vége.

Rovatok