Index Vakbarát Hírportál

Manuel a lopási ügyéről: A felelősség az enyém

2023. október 21., szombat 11:33

A The Voice Magyarország coachaként is ismert rapper, Manuel bocsánatot kért a Noé Állatotthon Alapítványtól és minden érintettől, amiért hat évvel ezelőtt ellopta adománygyűjtő dobozukat, valamint elmondta, hogy a felelősség egyedül őt terheli.

Mint arról korábban az Index is beszámolt, Manuelt 2017-ben, még az X-faktoros szereplése előtt közmunkára ítélték a Noé Állatotthon Alapítvány adománygyűjtő dobozának ellopása miatt. A büntetés végrehajtására az otthon lehetőséget is adott az elkövetőknek, azonban az énekes akkor nem rendezte tartozását.

Később Manuel felkereste az állatotthont, és bocsánatot kért, valamint kamatostul vissza is fizette a tartozását. Schneider Kinga, az állatotthon szóvivője a Facebook-oldalán is beszámolt a történtekről.

Ma felhívott Manuel személyesen, miután meghallgatta a tegnapi Bochkor-interjút. Húsz percet beszélgettünk, mindannyian elmondtuk emberi módon az üggyel kapcsolatos gondolatainkat, érzéseinket. A beszélgetés végére, azt gondolom, hogy ő megértette az elmúlt hat év kérdőjeleit. Én pedig szeretném hinni, hogy megismertem valakit, akinek elhihetem és elfogadhatom a bocsánatkérését, mert valóban komolyan gondolja

– írta az alapítvány szóvivője.

Manuel az nlc-nek beszélt arról, miért döntött most így. Elmondta, hogy a felelősség őt terheli, és minden érintettől bocsánatot kért.

A felelősség az enyém. A Covid alatt elkezdődött egy közös ötletelés a Noé Állatotthonnal, hogy milyen módon tudom rendezni velük az ügyeimet, illetve hogyan tudom segíteni a munkáikat

– kezdte az énekes. Elmondta, hogy az volt az ötletük, hogy közösen szerveznek egy közönségtalálkozót az állatotthonba, azonban a Covid közbeszólt.

A Covid után beindult az élet, rengeteg munkám lett, de ez persze nem mentség. Azóta felvettem a kapcsolatot az állatotthonnal és rendeztem a tartozást. Természetesen megígérem, hogy a jövőben erről mindenkit folyamatosan tájékoztatok, hogy ne állhasson elő soha többé ilyen helyzet. Minden érintettől bocsánatot kérek

– nyilatkozta Manuel.

Rovatok